Tabu
CULTURE Slider

Angela Merkel a fost nevoită să-i explice unei franțuzoaice de 101 de ani că nu este soția lui Macron

Angela Merkel a luat o pauză de la discuțiile despre sfârșitul primului război mondial pentru a clarifica un caz de identitate greșită.

Cancelarul german, Angela Merkel a fost confundată cu soția lui Emmanuel Macron, Brigitte Macron, de către o femeie de 101 de ani după ce s-a alăturat liderului francez la ceremonia de comemorare a armistițiului din 1918. Interacțiunea, capturată de French.TV.info care i-a filmat pe cei doi șefi de stat vorbind cu pensionara, a smuls zâmbete tuturor celor care au asistat la discuție.

“- Domnule Macron, nu este posibil, o femeie simplă ca mine, să dea mâna cu președintele Republicii, e fantastic, i-a spus doamna în etate lui Macron.” Apoi s-a întors spre Angela Merkel și i s-a adresat spunându-i “doamna Macron”.

Surprinsă, Angela Merkel s-a aplecat spre femeie pentru a se prezenta în mod corespunzător iar camerele au surprins momentul. “Sunt cancelarul Germaniei”, a explicat ea, de două ori, în limba franceză. Femeia în vârstă de 101 ani nu a reacționat vizibil la noile informații, dar a continuat să zâmbească, spunând că este “fantastic”.

Angela Merkel și Emmanuel Macron au dezvelit o placă pentru reconcilierea franco-germană și au depus o coroană de flori. Emmanuel Macron, în vârstă de 40 de ani, este căsătorit cu Brigitte Marie-Claude Trogneux-Macron, în vârstă de 65 de ani, care l-a cunoscut când era profesoară la școala unde era student. (The Independent)

ARTICOLE SIMILARE

Tom Cruise, înlocuit pentru că e „prea scund” să joace un rol

Andreea Damian

Meghan Markle și Prințul Harry au făcut un anunț foarte important

Andreea Damian

All I Want For Christmas al lui Mariah Carey ajunge numărul 1 în SUA, în sfârșit

Andreea Damian

Conquest ceramic sau eleganța performanței

realitatea

Sărbătoritul zilei de 20 mai

realitatea

Descoperire uimitoare despre corpul feminin

Andreea Damian

Scrie un comentariu