Tabu
CULTURESlider

Angela Merkel a fost nevoită să-i explice unei franțuzoaice de 101 de ani că nu este soția lui Macron

Angela Merkel a luat o pauză de la discuțiile despre sfârșitul primului război mondial pentru a clarifica un caz de identitate greșită.

Cancelarul german, Angela Merkel a fost confundată cu soția lui Emmanuel Macron, Brigitte Macron, de către o femeie de 101 de ani după ce s-a alăturat liderului francez la ceremonia de comemorare a armistițiului din 1918. Interacțiunea, capturată de French.TV.info care i-a filmat pe cei doi șefi de stat vorbind cu pensionara, a smuls zâmbete tuturor celor care au asistat la discuție.

“- Domnule Macron, nu este posibil, o femeie simplă ca mine, să dea mâna cu președintele Republicii, e fantastic, i-a spus doamna în etate lui Macron.” Apoi s-a întors spre Angela Merkel și i s-a adresat spunându-i “doamna Macron”.

Surprinsă, Angela Merkel s-a aplecat spre femeie pentru a se prezenta în mod corespunzător iar camerele au surprins momentul. “Sunt cancelarul Germaniei”, a explicat ea, de două ori, în limba franceză. Femeia în vârstă de 101 ani nu a reacționat vizibil la noile informații, dar a continuat să zâmbească, spunând că este “fantastic”.

Angela Merkel și Emmanuel Macron au dezvelit o placă pentru reconcilierea franco-germană și au depus o coroană de flori. Emmanuel Macron, în vârstă de 40 de ani, este căsătorit cu Brigitte Marie-Claude Trogneux-Macron, în vârstă de 65 de ani, care l-a cunoscut când era profesoară la școala unde era student. (The Independent)

ARTICOLE SIMILARE

Astrocafe. ro te invita la workshopul “Usurinta in relatia cu banii”

Salon Insula 42 ⎥ Un dialog cu Șerban Radu, co-fondator Cărturești

Ciocîrlan

Ioana Ginghină îmbracă din nou rochia de mireasă. Când va avea loc nunta

Andreea Damian

De ce sa alegi cateva minute de relaxare pe scaunul de masaj si nu masajul la profesionisti?

realitatea

Locuri magice in Bucuresti – episodul 7

realitatea

Reacția lui Theo Rose după ce a fost surprinsă alături de noul iubit: „N-am păcat”

Andreea Damian

Scrie un comentariu