Tabu
Image default
CULTURE Slider

Angela Merkel a fost nevoită să-i explice unei franțuzoaice de 101 de ani că nu este soția lui Macron

Angela Merkel a luat o pauză de la discuțiile despre sfârșitul primului război mondial pentru a clarifica un caz de identitate greșită.

Cancelarul german, Angela Merkel a fost confundată cu soția lui Emmanuel Macron, Brigitte Macron, de către o femeie de 101 de ani după ce s-a alăturat liderului francez la ceremonia de comemorare a armistițiului din 1918. Interacțiunea, capturată de French.TV.info care i-a filmat pe cei doi șefi de stat vorbind cu pensionara, a smuls zâmbete tuturor celor care au asistat la discuție.

“- Domnule Macron, nu este posibil, o femeie simplă ca mine, să dea mâna cu președintele Republicii, e fantastic, i-a spus doamna în etate lui Macron.” Apoi s-a întors spre Angela Merkel și i s-a adresat spunându-i “doamna Macron”.

Surprinsă, Angela Merkel s-a aplecat spre femeie pentru a se prezenta în mod corespunzător iar camerele au surprins momentul. “Sunt cancelarul Germaniei”, a explicat ea, de două ori, în limba franceză. Femeia în vârstă de 101 ani nu a reacționat vizibil la noile informații, dar a continuat să zâmbească, spunând că este “fantastic”.

Angela Merkel și Emmanuel Macron au dezvelit o placă pentru reconcilierea franco-germană și au depus o coroană de flori. Emmanuel Macron, în vârstă de 40 de ani, este căsătorit cu Brigitte Marie-Claude Trogneux-Macron, în vârstă de 65 de ani, care l-a cunoscut când era profesoară la școala unde era student. (The Independent)

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată Eugenia Șerban, după ce a învins cancerul

Andreea Damian

Adamari Lopez, celebra actriță de telenovele, de nerecunoscut. FOTO

Andreea Damian

CRISTINA NEMEROVSCHI: „Mama a urecheat pe cine nu trebuia”

Festivalul de la Cannes nu va putea avea loc în formatul original

Andreea Damian

Miley Cyrus are o piesă nouă și un clip cu un mesaj puternic social

realitatea

Lana Del Rey se alătură echipei Jared Leto și Courtney Love pentru campania Gucci Guilty

realitatea

Scrie un comentariu