Tabu
PEOPLESlider

Nicole Scherzinger: aproximativ jumătate de milion de euro de la TVR pentru recital și salam

Trupa Pussycat Dolls s-au bucurat de succes acum vreo zece ani. Nicole Scherzinger, liderul trupei, a încercat fără succes să își construiască o carieră solo. Însă cineva de la TVR o iubește și o iubește tare de tot. Altfel nu se poate explica de ce a primit, pentru un concert din România, prin bunăvoința Televiziunii Publice: 462.045 de euro, potrivit informaţiilor obţinute de Libertatea.

În 2011, BBC scria o cronică a albumului solo al artistei: “Transformarea carierei până acum solide a lui Nicole Scherzinger este dovada că, în pop, nimic nu este previzibil. Ceea ce ar fi trebuit să fie o tranziție perfectă de la statutul ei de lider al trupei Pussycat Doll pare că s-a pierdut înainte de a fi lansat alături de indiferența publicului și a unui album avortat. Totuși, patru ani mai târziu, ea mai are un loc în topuri – doar mulțumită, în mare parte, rolul ei de judecător la The X Factor.”

Înainte să ajungă la Cerbul de Aur ea a trimis un mesaj foarte frumos fanilor săi din România:”Salut! Sunt nerăbdătoare să vin în România şi să urc pe scena Cerbului de Aur, pe 1 septembrie! Pregătiţi-vă să petreceţi alături de mine!”, a declarat Nicole Scherzinger.

Pe lângă recitalul pe care l-a susținut pe scenă, Scherzinger ar fi promovat și orașul Brașov și salamul românesc și cașcavalul pe care le-a mâncat după concert. Probabil tot în schimbul onorariului de aproape jumătate de milion de euro. Și tot în banii aceia, fanii au avertizat-o să nu mănânce meniuri românești căci „Să nu mănânci carne de porc, există o boală a porcilor în România în această perioadă”.

Una peste alta, până acum se vehicula că artista ar fi încasat în jur de 300 de mii de dolari pentru concertul său însă azi, a ieșit la iveală faptul că TVR a fost atât de iremediabil cucerit de Nicole încât onorariul acesteia a sărit mult în sus și aproape jumătate din costul total al evenimentului din acest an s-a dus spre o jurată a unui concurs care nici măcar nu a fost clonat de televiziunea publică ci de Antena 1. TVR a cheltuit 1.027.996 de euro pe recitalurile de la ediţia din acest an a Festivalului “Cerbul de Aur”. Printre numele sonore de invitaţi s-au numărat James Blunt, Amy Macdonald şi Edvin Marton.

ARTICOLE SIMILARE

Antrenamentul în 9 pași care îndepărtează grăsimea facială și combate ridurile

Andreea Damian

Cum va arăta lumea în 2050: orașe inundate, apartheid climatic, Amazonul transformat în savană

Andreea Damian

Mesajul misterios al Ioanei Ginghină! Ce a pățit actrița

Tabu Tabu

Anisia Gafton, noi detalii despre operația estetică la nas. Cum le dă peste nas „trolilor” de pe net

Andreea Damian

Simona Halep, căsătorie în secret cu Toni Iuruc. Primele imagini de la petrecere

Andreea Damian

Foto: Totul este un cliseu (inclusiv acest titlu) (inclusiv parantezele)

realitatea

Scrie un comentariu