Tabu
PEOPLE Slider

Jessica Simpson “dezamăgită” de felul în care Natalie Portman i-a comentat pozele din 1999

Jessica Simpson i-a scris o replică lui Portman după ce actrița a pus la îndoială natura sexuală a pozelor de promovare din trecutul ei.

În timpul unui interviu acordat de USA Today despre viitorul său film pop-rock “Vox Lux”, Portman și-a împărtășit gândurile asupra modului în care sexualitatea influențează adesea industria muzicală, înainte de a aminti de o fotografie specifică făcută de Jessica Simpson, al cărei mesaj l-ar fi “confundat” la vârsta aceea.

“Îmi amintesc că eram adolescentă și că Jessica Simpson era pe coperta unei reviste spunând: Sunt virgină – în timp ce purta doar o pereche de bikini și am fost confuză”, a spus ea. “Nu știu ce voia să spună genul acesta de fotografie despre o femeie, o fată.”

Declarația lui Portman a atras un răspuns rapid din partea lui Simpson, care a criticat actrita câștigătoare a premiului Oscar pentru comentariile si ușor răutăcioase.

“Am fost dezamăgită în această dimineață când am citit că te-am deranjat că am purtat un bikini într-o fotografie publicată cu mine pe când eram încă o fetiță, în 1999”, a scris ea. “În calitate de persoane  publice, amândouă știm că imaginea noastră nu ne aparține în totalitate în fiecare moment și că industria în care lucrăm încearcă adesea să ne definească și să ne încadreze în anumite tipare”.

“Cu toate acestea, am fost învățată să fiu eu și să onorez diferitele moduri în care se exprimă toate femeile, de aceea am crezut atunci – și cred și acum – că a fi sexy într-o pereche de bikini și a fi mândră de corpul meu nu sunt sinonime cu a face sex, continuă ea. “M-am considerat mereu un model pentru toate femeile și să pot să le spun că pot să poarte orice vor și să facă sex sau să nu facă sex cu oricine doresc. Puterea stă în noi ca indivizi. Mi-am făcut un obicei din a nu rusina alte femei pentru alegerile lor. În această eră și după întreaga carieră de până acum, cu toate lucurile minunate pe care le-ai făcut pentru femei până în acest moment, te încurajez să faci la fel ca mine”.

Portman a comentat postul Jessicăi Simpson de pe Instagram mai târziu, mulțumindu-i pentru declarația ei și clarificând că a fost “confuză” de mesajele mixte ale mass-media cu privire la modul în care fetele și femeile ar trebui să se comporte “. Ea a scris: “Nu am vrut să te deranjez și îmi pare rău pentru orice rană involuntară pe care au cauzat-o cuvintele mele”, a adăugat Portman. “Respect talentul și vocea pe care le folosești pentru a încuraja femeile din întreaga lume”.

ARTICOLE SIMILARE

Cupluri celebre care au trecut testul timpului

Andreea Damian

Unde se va inaugura cea mai tare fântână din lume

Tabu Tabu

Artistul din România care s-a sinucis pentru că părinții săi erau plecați peste hotare

Tabu Tabu

Pro sau contra indulcitorilor?

realitatea

Ce noutăți are Dubaiul pentru turiștii care vin în perioada asta în vacanță

Tabu Tabu

Alexandra Stan aspru criticată după ce a încins internetul cu poze și imagini video prea sexy

Tabu Tabu

Scrie un comentariu