Tabu
Image default
CULTUREPEOPLESlider

Prima piesă nouă a lui Axl Rose din ultimii 10 ani a apărut într-un episod Looney Tunes

Muzicianul rock ar fi avut o apariție de tip cameo în serialul de desene animate, cântând noul cântec intitulat “Rock the Rock”.

În episodul seriei noi din Looney Tunes, care a fost difuzat în Statele Unite în ziua de Crăciun, un personaj animat rocker îl întreabă pe Bugs Bunny și pe prietenii săi cum ajunge într-un anume loc. Când aceștia îi spun că un asteroid uriaș se îndreaptă spre Pământ, Rose spune că noul lui cântec poate sparge munți întregi.   .

“Te gândești la ce mă gândesc eu?” – îi spune Bugs, la care Rose răspunde în glumă: “Că ar trebui să port din nou un jerseu și un kilt? (aluzie la felul în care obișnuia să se îmbrace în timpul concertelor)”

Iepurele din desenele animate sugerează apoi că ar trebui să-și cânte muzica destul de tare pentru a arunca în aer asteroidul, în timp ce personajele din Looney Tunes îi vor fi colegi de trupă. Apoi cântă împreună noua piesă “Rock the Rock”.

Trupa lui Axl Rose, Guns N ‘Roses, s-a dovedit a fi fanii desenelor animate în trecut, având mai multe  spectacole în turneul “Not in This Life”, între 2016 și 2018, care au început cu muzica din Looney Tunes.

În iulie 1987, Guns N’ Roses a lansat albumul de debut Appetite for Destruction. Cu toate că materialul a fost lăudat de criticii muzicali, a avut parte de un start comercial slab, vânzându-se numai 500.000 de copii în primul an de la lansare. Totuși, datorită turneelor neîncetate și succesul uriaș al piesei „Sweet Child o’ Mine” – tributul lui Rose adus prietenei sale din acea perioada, Erin Everly – albumul s-a ridicat până pe prima poziție a clasamentului american în august 1988, și din nou în februarie 1989. Până în momentul de față, Appetite for Destruction s-a vândut în 28 de milioane de copii în toată lumea, dintre care 18 milioane în Statele Unite, devenind cel mai bine vândut album din toate timpurile în SUA.

ARTICOLE SIMILARE

Eros Ramazzotti, în concert la București. Când se pun în vânzare primele bilete

Andreea Damian

Cum își cheltuiește familia Trump miliardele de dolari

Andreea Damian

Cum arătau starurile din Game of Thrones înainte să joace în serial

Andreea Damian

Hey James!

realitatea

Cum recunoști o persoană care se află în pragul sinuciderii

Andreea Damian

Cum previi „maskne”, efectul neplăcut al purtării măștilor de protecție

Andreea Damian

Scrie un comentariu