Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Prima piesă nouă a lui Axl Rose din ultimii 10 ani a apărut într-un episod Looney Tunes

Muzicianul rock ar fi avut o apariție de tip cameo în serialul de desene animate, cântând noul cântec intitulat “Rock the Rock”.

În episodul seriei noi din Looney Tunes, care a fost difuzat în Statele Unite în ziua de Crăciun, un personaj animat rocker îl întreabă pe Bugs Bunny și pe prietenii săi cum ajunge într-un anume loc. Când aceștia îi spun că un asteroid uriaș se îndreaptă spre Pământ, Rose spune că noul lui cântec poate sparge munți întregi.   .

“Te gândești la ce mă gândesc eu?” – îi spune Bugs, la care Rose răspunde în glumă: “Că ar trebui să port din nou un jerseu și un kilt? (aluzie la felul în care obișnuia să se îmbrace în timpul concertelor)”

Iepurele din desenele animate sugerează apoi că ar trebui să-și cânte muzica destul de tare pentru a arunca în aer asteroidul, în timp ce personajele din Looney Tunes îi vor fi colegi de trupă. Apoi cântă împreună noua piesă “Rock the Rock”.

Trupa lui Axl Rose, Guns N ‘Roses, s-a dovedit a fi fanii desenelor animate în trecut, având mai multe  spectacole în turneul “Not in This Life”, între 2016 și 2018, care au început cu muzica din Looney Tunes.

În iulie 1987, Guns N’ Roses a lansat albumul de debut Appetite for Destruction. Cu toate că materialul a fost lăudat de criticii muzicali, a avut parte de un start comercial slab, vânzându-se numai 500.000 de copii în primul an de la lansare. Totuși, datorită turneelor neîncetate și succesul uriaș al piesei „Sweet Child o’ Mine” – tributul lui Rose adus prietenei sale din acea perioada, Erin Everly – albumul s-a ridicat până pe prima poziție a clasamentului american în august 1988, și din nou în februarie 1989. Până în momentul de față, Appetite for Destruction s-a vândut în 28 de milioane de copii în toată lumea, dintre care 18 milioane în Statele Unite, devenind cel mai bine vândut album din toate timpurile în SUA.

ARTICOLE SIMILARE

Covid-19 | Câți oameni trebuie vaccinați pentru a obține imunitatea colectivă

Andreea Damian

Muzeul Municipiului București ⎥ Ateliere online de benzi desenate

Ciocîrlan

Sărbătoritul zilei de 25 august

realitatea

Cum arăta prezentatorul de televiziune Dani Oțil când era mic

Tabu Tabu

Stiai ca Zurich-ul este orasul cu cele mai mari salarii din lume?

realitatea

15 țări în care bărbații atrăgători sunt principala atracție

Tabu Tabu

Scrie un comentariu