Home > Agenda > Sofia Coppola îl regizează pe Bill Murray în primul film Apple

Sofia Coppola îl regizează pe Bill Murray în primul film Apple

Sofia Coppola se va reîntâlni cu Bill Murray pentru a face primul film – On the Rocks – cu conținut original Apple, înaintea lansării platformei proprii de streaming.

Rashida Jones va juca cu Murray în filmul care spune povestea unei tinere mame care încearcă să dezvolte o relație cu tatăl ei, un fost playboy în tinerețe. Apple lucrează, de asemenea și cu Jennifer Aniston, Steven Spielberg și Reese Witherspoon pentru diverse proiecte de televiziune. On the Rocks este co-produs cu A24, compania de film din spatele unor filme precum Moonlight și Heritage, în cadrul unei înțelegeri între Apple și A24 pentru a face pe viitor mai multe filme împreună.

Nu există o dată pentru lansarea serviciului de streaming al Apple, dar s-a speculat că acesta va apărea cândva, în 2019. Compania va cheltui până la 1 miliard de dolari pentru conținutul original, potrivit Variety. La începutul acestei luni, Apple a dezvăluit că își reduce veniturile pentru prima dată în 16 ani.

Potrivit reporterului tehnologiei BBC, Dave Lee, compania a făcut “mișcări agresive în noi domenii” pentru a compensa o scădere prezisă a vânzărilor iPhone.

Coppola, al cărei alte filme includ The Virgin Suicides și Marie Antoinette, a lucrat anterior cu A24 la filmul ei din 2013 – The Bling Ring. Fiica regizorului Francis Ford Coppola, Sofia a câștigat un Oscar pentru scenariul ei din “Lost in Translation” din 2003, al doilea său film de lung metraj.

Murray a jucat în acel film rolul unui actor care îmbătrânește și care se împrietenește cu o femeie tânără, jucată de Scarlett Johansson, în timp ce vizitează Japonia.

Articole asemanatoare
Cartea de credit „sexistă” de la Apple investigată de autoritatea de reglementare a SUA
Apple renunță la aplicația prin care protestatarii din Hong Kong puteau să localizeze forțele de ordine
Alexa
Asistenții digitali, precum Siri și Alexa, accentuează stereotipurile și prejudecățile de gen
Jim Jarmusch, un film nou: e cu zombie și în el joacă doar actori unul și unul

Comenteaza acest articol

Sofia Coppola îl regizează pe Bill Murray în primul film Apple

by realitatea   1 min
0