Tabu
Image default
BEAUTYFASHIONSlider

Lana Del Rey se alătură echipei Jared Leto și Courtney Love pentru campania Gucci Guilty

Lana Del Rey, Jared Leto și Courtney Love și-au unit forțele pentru o nouă campanie inspirată de stilul vintage pentru noul parfum Gucci – Forever Guilty.

În clip, filmați de regizorul britanic de film Glen Luchford – Del Rey și Leto sunt înconjurați de o menajerie de animale, inclusiv struți, tigri, bufnițe și șerpi – în timp ce-și văd de micile sarcini zilnice ale unui cuplu obișnuit. În alte imagini, Del Rey este văzută plimbându-se cu Leto într-un supermarket, la o spălătorie de haine și la o sesiune de manichiură și aranjatul părului într-un salon. Perechea se întâlnește mai târziu cu Courtney Love care are o apariție cameo fiind chelneriță într-un restaurant obișnuit unde cei doi servesc cina.

În videoclipul promoțional, care a fost postat luni pe Instagram, personajele lui Del Rey și Leto sunt descrise ca fiind “persoane care trăiesc și iubesc în ciuda conformismului social”.

Gucci Beauty a împărtășit, de asemenea, o fotografie a lui Del Rey – care va lansa al saselea album de studio, Norman F * cking Rockwell, în luna martie – pe pagina Instagram. În descrierea fotografiei, care o arată pe Del Rey așezată într-un scaun al salonului de coafură purtând o salopetă Gucci verde, aflăm că e o persoană “strălucitoare și ciudată” în viziunea noii campanii.

Del Rey și Leto au fost anunțați că vor fi fețele campaniei Gucci încă din noiembrie și au participat împreună la Gala Met împreună anul trecut, îmbrăcați în hainele Gucci.

ARTICOLE SIMILARE

Secretele de frumusețe ale femeilor din tribul Hunza. Trăiesc în medie 100 de ani

Andreea Damian

Industria jocurilor video are o problemă cu abuzul: momentul #MeToo

realitatea

CM Fotbal Feminin: jucătoarea care la 41 de ani a stabilit două recorduri mondiale

Andreea Damian

Kanye West a trecut la pasul următor și deja ține slujbe religioase pentru vedete

Dora Constantinovici

Dan Bitman, laude pentru Diana Şoşoacă. O consideră eroină!

Andreea Damian

Lady Gaga promoveaza jambierele Murmur Chemistry

Scrie un comentariu