Home > beauty > Lana Del Rey se alătură echipei Jared Leto și Courtney Love pentru campania Gucci Guilty

Lana Del Rey se alătură echipei Jared Leto și Courtney Love pentru campania Gucci Guilty

Lana Del Rey, Jared Leto și Courtney Love și-au unit forțele pentru o nouă campanie inspirată de stilul vintage pentru noul parfum Gucci – Forever Guilty.

În clip, filmați de regizorul britanic de film Glen Luchford – Del Rey și Leto sunt înconjurați de o menajerie de animale, inclusiv struți, tigri, bufnițe și șerpi – în timp ce-și văd de micile sarcini zilnice ale unui cuplu obișnuit. În alte imagini, Del Rey este văzută plimbându-se cu Leto într-un supermarket, la o spălătorie de haine și la o sesiune de manichiură și aranjatul părului într-un salon. Perechea se întâlnește mai târziu cu Courtney Love care are o apariție cameo fiind chelneriță într-un restaurant obișnuit unde cei doi servesc cina.

În videoclipul promoțional, care a fost postat luni pe Instagram, personajele lui Del Rey și Leto sunt descrise ca fiind “persoane care trăiesc și iubesc în ciuda conformismului social”.

Gucci Beauty a împărtășit, de asemenea, o fotografie a lui Del Rey – care va lansa al saselea album de studio, Norman F * cking Rockwell, în luna martie – pe pagina Instagram. În descrierea fotografiei, care o arată pe Del Rey așezată într-un scaun al salonului de coafură purtând o salopetă Gucci verde, aflăm că e o persoană “strălucitoare și ciudată” în viziunea noii campanii.

Del Rey și Leto au fost anunțați că vor fi fețele campaniei Gucci încă din noiembrie și au participat împreună la Gala Met împreună anul trecut, îmbrăcați în hainele Gucci.

Articole asemanatoare
Lady Gaga
Lady Gaga va juca rolul principal feminin într-un film despre asasinarea nepotul fondatorului casei Gucci
gucci
Protestul neașteptat al unui model în timpul prezentării Gucci: „Sănătatea mintală nu este modă”
Gucci își ia revanșa după acuzațiile de rasism. Este cea mai inteligentă mișcare a brandului de modă
Gucci se angajează să aibă grijă de mediul înconjurător

Comenteaza acest articol

Lana Del Rey se alătură echipei Jared Leto și Courtney Love pentru campania Gucci Guilty

by realitatea   1 min
0