Home > Slider > Fosta asistentă a lui Mariah Carey susține că managerul vedetei a agresat-o fizic și a numit-o “târfă”

Fosta asistentă a lui Mariah Carey susține că managerul vedetei a agresat-o fizic și a numit-o “târfă”

Fosta asistentă a lui Mariah Carey susține într-un proces nou că a fost supusă abuzului fizic și sexual, care a inclus jignirea și că ar fi urinat pe ea.

Lianna Shakhnazaryan a depus dosarul la Curtea Supremă din Los Angeles, susținând că a fost chinuită de managerul lui Carey, Stella Bulochnikov. Potrivit declarațiilor sale, Bulochnikov a lovit peste fese și sânii. De asemenea, ea susține că Bulochnikov o mobiliza la pământ și urina pe ea. Ea susține că Bulochnikov o numea “curvă armeancă”.Ea mai susține că Carey nu a condamnat comportamentul lui Bulochnikov și că uneori, aceste lucruri, aveau loc în prezența ei.

Carey și-a depus și ea miercuri plângerea împotriva lui Shakhnazaryan, acuzând-o pe aceasta de înregistrarea în secret a videoclipurilor jenante, încălcând un acord de nedivulgare și că a încercat să o șantajeze să-i dea în schimbul tăcerii 8 milioane de dolari.

Shakhnazaryan spune că a fost angajată în septembrie 2015 și i sa oferit un salariu de 328.500 de dolari pe an. Ea spune că era la dispoziție 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână, și că a lucrat atât pentru Carey cât și pentru Bulochnikov. Cea mai mare parte a acuzațiilor este împotriva lui Bulochnikov, deși fosta asistentă pretinde că și Carey a fost abuzivă cu ea din punct de vedere fizic și psihologic.

Lianna Shakhnazaryan și Mariah Carey în vremurile bune

Shakhnazaryan susține că a fost concediată în noiembrie 2017 după ce a raportat comportamentul lui Bulochnikov la Mariah Carey în timp ce era într-o stațiune din Connecticut. Ea are pretenții de reziliere greșită a contractului și hărțuire sexuală, printre alte acuzații. Carey și Bulochnikov s-au despărțit cu mai mult de un an în urmă.

Piesa care a făcut-o cunoscută la nivel mondial pe Mariah Carey – All I Want for Christmas Is You – este și cel mai vizualizat cântec de Crăciun pe Youtube la nivel mondial, potrivit Variety. Vizualizările zilnice ale cântecului în luna decembrie a anului trecut au depășit 4,5 milioane iar vizionările zilnice globale din 2017 au ajuns la 10,7 milioane în ajunul Crăciunului.

Articole asemanatoare
Scandal Grammys: șefa a fost eliminată cu 10 zile înainte de ceremonie
Mariah Carey
All I Want For Christmas al lui Mariah Carey ajunge numărul 1 în SUA, în sfârșit
Mariah Carey sărbătorește triumful femeilor asupra societății corporatiste misogine
Au apărut primele procese împotriva Amazon pentru înregistrările realizate de Alexa în SUA

Comenteaza acest articol

Fosta asistentă a lui Mariah Carey susține că managerul vedetei a agresat-o fizic și a numit-o “târfă”

by realitatea   1 min
0