Home > Slider > Fosta asistentă a lui Mariah Carey susține că managerul vedetei a agresat-o fizic și a numit-o “târfă”

Fosta asistentă a lui Mariah Carey susține că managerul vedetei a agresat-o fizic și a numit-o “târfă”

Fosta asistentă a lui Mariah Carey susține într-un proces nou că a fost supusă abuzului fizic și sexual, care a inclus jignirea și că ar fi urinat pe ea.

Lianna Shakhnazaryan a depus dosarul la Curtea Supremă din Los Angeles, susținând că a fost chinuită de managerul lui Carey, Stella Bulochnikov. Potrivit declarațiilor sale, Bulochnikov a lovit peste fese și sânii. De asemenea, ea susține că Bulochnikov o mobiliza la pământ și urina pe ea. Ea susține că Bulochnikov o numea “curvă armeancă”.Ea mai susține că Carey nu a condamnat comportamentul lui Bulochnikov și că uneori, aceste lucruri, aveau loc în prezența ei.

Carey și-a depus și ea miercuri plângerea împotriva lui Shakhnazaryan, acuzând-o pe aceasta de înregistrarea în secret a videoclipurilor jenante, încălcând un acord de nedivulgare și că a încercat să o șantajeze să-i dea în schimbul tăcerii 8 milioane de dolari.

Shakhnazaryan spune că a fost angajată în septembrie 2015 și i sa oferit un salariu de 328.500 de dolari pe an. Ea spune că era la dispoziție 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână, și că a lucrat atât pentru Carey cât și pentru Bulochnikov. Cea mai mare parte a acuzațiilor este împotriva lui Bulochnikov, deși fosta asistentă pretinde că și Carey a fost abuzivă cu ea din punct de vedere fizic și psihologic.

Lianna Shakhnazaryan și Mariah Carey în vremurile bune

Shakhnazaryan susține că a fost concediată în noiembrie 2017 după ce a raportat comportamentul lui Bulochnikov la Mariah Carey în timp ce era într-o stațiune din Connecticut. Ea are pretenții de reziliere greșită a contractului și hărțuire sexuală, printre alte acuzații. Carey și Bulochnikov s-au despărțit cu mai mult de un an în urmă.

Piesa care a făcut-o cunoscută la nivel mondial pe Mariah Carey – All I Want for Christmas Is You – este și cel mai vizualizat cântec de Crăciun pe Youtube la nivel mondial, potrivit Variety. Vizualizările zilnice ale cântecului în luna decembrie a anului trecut au depășit 4,5 milioane iar vizionările zilnice globale din 2017 au ajuns la 10,7 milioane în ajunul Crăciunului.

Articole asemanatoare
Mariah Carey sărbătorește triumful femeilor asupra societății corporatiste misogine
Au apărut primele procese împotriva Amazon pentru înregistrările realizate de Alexa în SUA
Cardi B explică de ce a “drogat și jefuit” bărbații înainte de a deveni celebră
Felicity Huffman
Actrițe de la Hollywood, acuzații grave: au dat mită ca să-și vadă copiii la universități de elită

Comenteaza acest articol

Fosta asistentă a lui Mariah Carey susține că managerul vedetei a agresat-o fizic și a numit-o “târfă”

by realitatea   1 min
0