Tabu
PEOPLESlider

Gwyneth Paltrow a fost data în judecată pentru un accident de schi

Gwyneth Paltrow a fost dată în judecată pentru un accident de schi care a avut loc într-o stațiune de schi din Utah, în 2016.

Actrita este acuzata ca l-a lovit pe Terry Sanderson, în vârstă de 72 de ani, lăsându-l cu o leziune cerebrală, pierdere de memorie pe termen scurt și patru coaste rupte. Avocații lui Sanderson spun că acesta a experimentat și o schimbare de personalitate.

Fondatorul Goop a negat acuzațiile. Publicistul ei, Heather Wilson, a declarat că “procesul e nejustificat și se așteaptă la compensații”. Cazul urmărește daune de 3,1 milioane de lire sterline. Paltrow afirmă că schiul “a scăpat de sub control” când l-a lovit pe bărbatul pensionar pe traseul dedicat începătorilor, la 26 februarie 2016. Într-o conferință de presă, Sanderson a spus că își amintește că a fost aruncat în față, după ce a auzit o femeie țipând, dar se confruntă cu probleme de memorie și nu știe exact ceea ce s-a întâmplat pentru că a fost lăsat inconștient.

Craig Ramon, care schia cu Sanderson în acel moment spune că a fost martor la accident. Dl Sanderson a spus că a fost “nemulțumit” de faptul că Paltrow nici măcar nu s-a oprit să verifice dacă este bine și și-a continuat drumul.

ARTICOLE SIMILARE

Modul Cărturești | Future Design with Drag and Drop

Ciocîrlan

Premieră la Teatrul Odeon ⎥ Cui i-e frică de Virginia Woolf?

Ciocîrlan

Ce produse ar trebui sa evite femeile in dieta de zi cu zi

realitatea

Spike și Livia, prima fotografie oficială împreună

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 26 iunie!

realitatea

Wong Kar-wai anunță că lucrează la continuarea filmului clasic In The Mood for Love

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu