Home > Slider > Gwyneth Paltrow a fost data în judecată pentru un accident de schi

Gwyneth Paltrow a fost data în judecată pentru un accident de schi

Gwyneth Paltrow a fost dată în judecată pentru un accident de schi care a avut loc într-o stațiune de schi din Utah, în 2016.

Actrita este acuzata ca l-a lovit pe Terry Sanderson, în vârstă de 72 de ani, lăsându-l cu o leziune cerebrală, pierdere de memorie pe termen scurt și patru coaste rupte. Avocații lui Sanderson spun că acesta a experimentat și o schimbare de personalitate.

Fondatorul Goop a negat acuzațiile. Publicistul ei, Heather Wilson, a declarat că “procesul e nejustificat și se așteaptă la compensații”. Cazul urmărește daune de 3,1 milioane de lire sterline. Paltrow afirmă că schiul “a scăpat de sub control” când l-a lovit pe bărbatul pensionar pe traseul dedicat începătorilor, la 26 februarie 2016. Într-o conferință de presă, Sanderson a spus că își amintește că a fost aruncat în față, după ce a auzit o femeie țipând, dar se confruntă cu probleme de memorie și nu știe exact ceea ce s-a întâmplat pentru că a fost lăsat inconștient.

Craig Ramon, care schia cu Sanderson în acel moment spune că a fost martor la accident. Dl Sanderson a spus că a fost “nemulțumit” de faptul că Paltrow nici măcar nu s-a oprit să verifice dacă este bine și și-a continuat drumul.

Articole asemanatoare
Gwyneth Paltrow
Serviciul britanic de sănătate o acuză pe Gwyneth Paltrow că vinde produse periculoase: „E o șarlatană”
schi
Pregătește-ți schiurile! 3 cele mai frumoase stațiuni din Alpii Elvețieni
Christ Martin
Chris Martin și Gwyneth Paltrow și-au trimis fiica de 16 ani să lucreze într-un magazin de haine
Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow și soțul ei trăiesc separat pentru „a păstra misterul”

Comenteaza acest articol

Gwyneth Paltrow a fost data în judecată pentru un accident de schi

by Dora Constantinovici   1 min
0