Tabu
PEOPLE Slider

Gwyneth Paltrow a fost data în judecată pentru un accident de schi

Gwyneth Paltrow a fost dată în judecată pentru un accident de schi care a avut loc într-o stațiune de schi din Utah, în 2016.

Actrita este acuzata ca l-a lovit pe Terry Sanderson, în vârstă de 72 de ani, lăsându-l cu o leziune cerebrală, pierdere de memorie pe termen scurt și patru coaste rupte. Avocații lui Sanderson spun că acesta a experimentat și o schimbare de personalitate.

Fondatorul Goop a negat acuzațiile. Publicistul ei, Heather Wilson, a declarat că “procesul e nejustificat și se așteaptă la compensații”. Cazul urmărește daune de 3,1 milioane de lire sterline. Paltrow afirmă că schiul “a scăpat de sub control” când l-a lovit pe bărbatul pensionar pe traseul dedicat începătorilor, la 26 februarie 2016. Într-o conferință de presă, Sanderson a spus că își amintește că a fost aruncat în față, după ce a auzit o femeie țipând, dar se confruntă cu probleme de memorie și nu știe exact ceea ce s-a întâmplat pentru că a fost lăsat inconștient.

Craig Ramon, care schia cu Sanderson în acel moment spune că a fost martor la accident. Dl Sanderson a spus că a fost “nemulțumit” de faptul că Paltrow nici măcar nu s-a oprit să verifice dacă este bine și și-a continuat drumul.

ARTICOLE SIMILARE

Terry Irwin demonteaza zvonurile conform carora ar fi avut o relatie cu Russell Crowe

realitatea

N-ai să crezi cum arată Liviu Vârciu în izolare

Tabu Tabu

The CURE vine pentru prima dată în România pe data de 22 iulie 2019

realitatea

Scrie un comentariu