Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Liam Neeson: “Am mers pe străzi cu o bâtă, sperând să găsesc un bărbat de culoare, ca să-l omor”

Actorul Liam Neeson și-a descris comportamentul îngrozitor din trecut într-un interviu acordat ziarului The Independent.

Liam Neeson a dezvăluit că a umblat odată pe străzi înarmat cu o bâtă, dorind să ucidă un “ticălos negru” după ce o persoană apropiată lui a fost violată acum mulți ani de o persoană de culoare. Actorul a împărtășit această poveste incredibilă din viața sa pentru The Independent în timpul unei conferințe de presă pentru promovarea noul său film, Cold Pursuit, recunoscând că acum este “rușinat” de comportamentul său îngrozitor din trecut.

Neeson, care a jucat în filme precum Taken și Non-Stop, și-a aminit că i s-a spus despre viol după ce sa întors dintr-o călătorie în străinătate. “Ea s-a descurcat cu situația violului în modul cel mai extraordinar”, a spus Neeson în timpul interviului. “Dar reacția mea imediată a fost … știi cine a fost? Nu, mi-a spus ea. Dar a spus că era o persoană de culoare. Așa că zile întregi m-am plimbat pe străzi cu o bâtă sperând că voi fi abordat de cineva. Mi-e rușine să spun asta și am făcut-o timp de o săptămână, sperând că un “ticălos negru” va ieși la un moment dat dintr-un pub și va veni la mine să îmi spună ceva, să facă ceva, știi? Ca să-l omor.”

Neeson a spus că i-a luat cam o săptămână sau o săptămână și jumătate pentru a procesa ceea ce sa întâmplat. “A fost oribil, oribil, când m-am gândit apoi că am făcut asta”, a spus el. “Și niciodată nu am recunoscut asta și acum o spun unui jurnalist. Doamne ferește.” El a adăugat: “Este îngrozitor. Dar am învățat o lecție din asta, când m-am gândit în cele din urmă: “Ce dracu faci?”

“Înțeleg nevoia de răzbunare, dar aceasta duce doar la o mai mare răzbunare, la mai multă ucidere și mai multă ucidere”. Neeson și-a împărtășit povestea personală după ce a fost rugat să dea mai multe informații despre filmul Cold Pursuit, nevoia lui Nels Coxman (personajul pe care-l joacă) de a se răzbuna după ce fiul lui a fost ucis de un grup de traficanți de droguri.

“Cred că oamenii vor să vadă asta”, a spus Neeson despre violența de pe ecran. “Ei pot să trăiască într-un fel victorioși prin ea. Unii spun: Da, dar violența în filme îi face pe oameni să vrea să iasă și să omoare alți oameni. Nu cred deloc asta. Cred că mai degrabă au o satisfacție de a vedea că altcineva pune în aplicare un plan de răzbunare și că părăsesc apoi sala de cinema și se simt răzbunați într-un fel.”

ARTICOLE SIMILARE

Celebritati nascute pe 8 iulie!

realitatea

Societatea consideră naşterea naturală o ruşine – Instagram interzice pozele din timpul travaliului

realitatea

Stiai ca MPHO ar putea fi urmatoarea Beyonce?

realitatea

„Delta Bucureștiului” vine în cinematografe

Andreea Damian

Billie Eilish a lansat piesa No Time To Die, tema pentru Bond 25

Andreea Damian

Festivalul Internaţional de Film Independent Anonimul | Cele 5 producții care vor concura pentru Trofeul Anonimul

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu