Tabu
Image default
PEOPLESlider

Jennifer Lawrence s-a logodit cu directorul unei galerii de artă – Cooke Maroney

Actrița câștigătoare a premiului Oscar, Jennifer Lawrence, este oficial logodnica lui Cooke Maroney, a declarat reprezentantul ei pentru presa americană.

Vedeta de 28 de ani a stârnit zvonurile de logodnă chiar după ce a fost văzută purtând un inel, într-o seară, la o cină cu Maroney, un deținător al unei galerii de artă de 34 de ani, la New York, în weekend-ul trecut. Lawrence, una dintre cele mai bine plătite actrițe din lume, a câștigat categoria celei mai bune actrițe la Oscar pentru rolul principal în filmul din 2012 – Silver Linings Playbook.

Cei doi nu au anunțat încă data nunții. Cuplul s-ar fi întâlnit pentru prima dată în 2014, când prietena lui Lawrence, Laura Simpson, care a însoțit-o la premiile Oscar, le-a făcut cunoștință. Lawrence, care a jucat în thrillerul Spyrous, a declarat pentru “Entertainment Tonight”, înaintea lansării filmului, că intenționează să renunțe la actorie pentru a se concentra asupra activismului politic. Ea a afirmat că această mișcare are drept scop atragerea mai multor “tineri care să fie implicați politic”. Lawrence este una dintre primele actrițe consacrate care au discutat despre diferența de salarizare de la Hollywood în 2015, ea și-a unit forțele cu celebrități cum ar fi Cameron Diaz și Adele la Marșul Femeilor din 2018, care a cerut drepturi egale pentru femei.

Maroney este director al Gladstone Gallery din New York, potrivit USA Today.

ARTICOLE SIMILARE

Roboții sexuali dotați cu inteligență sexuală sunt un pericol pentru oameni

Andreea Damian

Actorul Denis Hanganu din “Sacrificiul”, vedeta „cadou” într-un nou videoclip

Tabu Tabu

Jada Pinkett Smith o vrea pe Meghan Markle în emisiunea sa

Andreea Damian

Jurnalul unei insotitoare de bord – De profesie calator

realitatea

Anunțul făcut de Andi Moisescu după 17 ani de relație cu Olivia Steer: „Nu vreau să pozez în vreun expert…”

Andreea Damian

Avocado-ul mexican este noua marfă criminală din lume

realitatea

Scrie un comentariu