Home > Slider > Jennifer Lawrence s-a logodit cu directorul unei galerii de artă – Cooke Maroney

Jennifer Lawrence s-a logodit cu directorul unei galerii de artă – Cooke Maroney

Actrița câștigătoare a premiului Oscar, Jennifer Lawrence, este oficial logodnica lui Cooke Maroney, a declarat reprezentantul ei pentru presa americană.

Vedeta de 28 de ani a stârnit zvonurile de logodnă chiar după ce a fost văzută purtând un inel, într-o seară, la o cină cu Maroney, un deținător al unei galerii de artă de 34 de ani, la New York, în weekend-ul trecut. Lawrence, una dintre cele mai bine plătite actrițe din lume, a câștigat categoria celei mai bune actrițe la Oscar pentru rolul principal în filmul din 2012 – Silver Linings Playbook.

Cei doi nu au anunțat încă data nunții. Cuplul s-ar fi întâlnit pentru prima dată în 2014, când prietena lui Lawrence, Laura Simpson, care a însoțit-o la premiile Oscar, le-a făcut cunoștință. Lawrence, care a jucat în thrillerul Spyrous, a declarat pentru “Entertainment Tonight”, înaintea lansării filmului, că intenționează să renunțe la actorie pentru a se concentra asupra activismului politic. Ea a afirmat că această mișcare are drept scop atragerea mai multor “tineri care să fie implicați politic”. Lawrence este una dintre primele actrițe consacrate care au discutat despre diferența de salarizare de la Hollywood în 2015, ea și-a unit forțele cu celebrități cum ar fi Cameron Diaz și Adele la Marșul Femeilor din 2018, care a cerut drepturi egale pentru femei.

Maroney este director al Gladstone Gallery din New York, potrivit USA Today.

Articole asemanatoare
Gwen Stefani spune că nu poartă un inel de logodnă: „Când voi avea ceva de spus, o voi spune”
Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence s-a căsătorit în secret
Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence va face petrecerea burlăcițelor. Adele se ocupă cu organizarea
Katy Perry și Orlando Bloom s-au logodit de Ziua Îndrăgostiților

Comenteaza acest articol

Jennifer Lawrence s-a logodit cu directorul unei galerii de artă – Cooke Maroney

by realitatea   1 min
0