Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

Katy Perry și Orlando Bloom s-au logodit de Ziua Îndrăgostiților

După ce au participat la ceremonia de la MusiCares Persoana Anului 2019 împreună și toată lumea a cârcotit Katy Perry și Orlando Bloom s-au logodit de Sf. Valentin.

Cântăreața pop a postat o fotografie cu ea însăși ridicându-și mâna ca să arate un inel de logodnă destul de mare, cu actorul britanic de lângă ea. În spate, un perete de baloane roșii, în formă de inimă, iar vedeta scrie pe Instagram lângă postare – Full Bloom – un joc de cuvinte cu referire la numele iubitului ei – și care înseamnă în traducere aproximativă – Am înflorit de tot.

Katy Perry “înflorită” lângă Bloom

Bloom a postat aceeași fotografie cu un singur cuvânt: “eternități”. Cuplul se despărțise recent pentru o perioadă de timp, dar se pare că acum s-a hotărât să facă pasul cel mare.  Într-un mesaj separat postat pe Ziua Îndrăgostiților, Bloom a scris: “O persoană superficială nu va avea decât relații superficiale. Dragostea reală nu poate exista între o persoană care depinde de alta, poate fi încurajată să crească numai între doi oameni puternici și independenți.“

El nu a menționat numele lui Perry dar a citat din Antoine de Saint-Exupery: “Dragostea nu înseamnă doi oameni care se privesc unul pe celălalt ci doi oameni care privesc înainte în aceeași direcție”.

ARTICOLE SIMILARE

Cum i s-a mărit familia Mirelei Vaida cu inca un “membru”

Tabu Tabu

Actrița Oana Cârmaciu a dat petrecere Baby shower pentru viitorul ei copil

Tabu Tabu

De Valentine’s Day fii romantica!

realitatea

De ce s-a apucat actorul Dan Bordeianu în izolare

Tabu Tabu

Ce fel de bărbat își dorește Christina Aguilera

Andreea Damian

N-ai să crezi ce a făcut Mihai Trăistariu în zi de alegeri

Tabu Tabu

Scrie un comentariu