Tabu
CULTURESlider

A apărut și cel de-al doilea trailer pentru filmul Detectivul Pikachu, fanii sunt nerăbdători

Filmul va avea premiera în seara zilei de joi, 9 mai 2019 iar după cel de-al doilea trailer care-l promovează toată lumea îl așteaptă cu sufletul la gură.

Noul trailer arată de ce a devenit Pikachu detectiv, ce caută el și cum comunică cu personajul principal al filmului său, Tim Goodman (Justice Smith). Detectivul Pikachu, bazat pe personajele dragi ale lui Pokemon de la Nintendo, și ideea că Pikachu ajunge detectiv va avea vocea inconfundabilă a lui Ryan Reynolds. Da, Reynolds este primul care a fost căutat pentru film, chiar dacă tot ce face el este să joace rolul lui Pikachu. Reynolds a postat chiar și un videoclip pe contul său de YouTube, unde a povestit despre “personaj”. Este un filmuleț de promovare al filmului și este unul foarte bun! Blake Lively apare și spune că nici nu vrea să meargă să vadă filmul, că practic, Reynolds este Pikachu în realitate.

Mulți entuziasmați îl dau deja drept câștigător al Oscarului în 2020. În universul Pokémon, Tim Goodman este un fost antrenor de Pokémoni și fiul protagonistului Harry Goodman. După ce a pierdut Liga Pokemon, tatăl lui Tim, Harry Goodman, îl invită să lucreze cu el în incinta sa din Rhyme City. Tim ajunge în orașul Ryme și se întâlnește cu detectivul Yoshida, un prieten al lui Harry, și află că la scurt timp după ce a trimis biletul lui Tim, tatăl lui a dispărut în mod misterios în timp ce lucra un caz. Oferindu-se să ia locul tatălui său, Tim îl întâlnește pe Pikachu – care îi aparținea tatălui său și este surprins de faptul că îl poate înțelege. Cu toate acestea, Pikachu suferă de un caz sever de amnezie, iar cei doi trebuie să lucreze împreună pentru a afla ce s-a întâmplat cu tatăl lui Tim. În timp ce caută indicii în oraș, întâlnesc un reporter – pe Lucy Stevens, care încearcă, de asemenea, să afle ce s-a întâmplat cu Harry. Indiciile lor duc la un ring de luptă subteran și la un complot care amenință universul Pokémon.

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei de 12 iulie

realitatea

Ed Sheeran a stabilit un nou record mondial

Andreea Damian

CHA CHA LITIX! Episodul 39. Cum să-ți iei Lamborghini cu bani de la guvern?

Andreea Damian

Afla cum sa iti faci cel mai simplu machiaj de seara

realitatea

Trend alert | 10 tendințe cheie ale modei pentru toamna/iarna 2021/2022

Andreea Damian

Drama neștiută a lui Giani din Las Fierbinți. Boala secretă de care suferă actorul Constantin Diță

Andreea Damian

Scrie un comentariu