Tabu
Image default
CULTURE Slider

Captain Marvel ajunge în cinematografe pe 8 martie 2019 cu un personaj principal feminin

Brie Larson va juca rolul lui Carol Danvers în filmul Captain Marvel care va fi lansat pe 8 martie – primul film cu un personaj feminin principal din seria Marvel.

Danvers a fost prezentată fanilor pentru prima dată în cărțile de benzi desenate Marvel în 1968; din cauza unui accident ciudat, ea are super-puteri și abilitatea de a zbura. Povestea căpitanului Marvel a trecut prin numeroase aventuri și răsturnări de situație, dar filmul următor se va concentra în mod special pe o serie de cărți de benzi desenate apărute în 2012, care prezintă o revenire a personajului lui Danvers. Căpitanul Marvel are mulți fani dedicați și pasionați, mulți dintre ei sperând să afle mai multe despre povestea originii lui Carol Danvers și despre secretele trecutului ei.

Au existat până acum 20 de filme în Universul Marvel, iar acest film va face istorie ca fiind primul film Marvel cu un super-erou de sex feminin. În 2017, Warner Bros – Wonder Woman a fost un hit la nivel mondial în box-office și a demonstrat că publicul vrea să vadă un super-erou de sex feminin. În cazul în care Căpitanul Marvel este un succes în box-office, acesta ar putea schimba modul în care audiența filmelor din serie percepe super-eroii – și ar putea încuraja studiourile să investească în mai multe filme cu super-eroi femei.

Deși povestea are loc în Universul Marvel, ea este independentă de evenimentele pentrecute în lumea (Avengers) Răzbunătorilor. Deci, fanii Avengers care speră să afle informații despre soarta acestora vor trebui să aștepte până când Avengers: Endgame va apărea în cinematografe, în aprilie.

ARTICOLE SIMILARE

Ecografia pe unghii, suvenir îndrăzneț pentru gravide

Andreea Damian

O celebritate își vinde cu 12.000 $ lacrimile strânse după despărțirea de iubit

Andreea Damian

Elliot Page, primul interviu după ce a recunoscut că e transsexual

Andreea Damian

GLOBURILE DE AUR 2013 – lista completa a premiilor!

Sărbătoritul zilei

realitatea

Alexandrion: o noua sticla!

1 comentariu

Captain Marvel ajunge în cinematografe cu un personaj principal feminin – RO-Stiri.com 2 March 2019 at 14:21

[…] Captain Marvel ajunge în cinematografe cu un personaj principal feminin, totul pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu