Home > Agenda > Captain Marvel ajunge în cinematografe pe 8 martie 2019 cu un personaj principal feminin

Captain Marvel ajunge în cinematografe pe 8 martie 2019 cu un personaj principal feminin

Brie Larson va juca rolul lui Carol Danvers în filmul Captain Marvel care va fi lansat pe 8 martie – primul film cu un personaj feminin principal din seria Marvel.

Danvers a fost prezentată fanilor pentru prima dată în cărțile de benzi desenate Marvel în 1968; din cauza unui accident ciudat, ea are super-puteri și abilitatea de a zbura. Povestea căpitanului Marvel a trecut prin numeroase aventuri și răsturnări de situație, dar filmul următor se va concentra în mod special pe o serie de cărți de benzi desenate apărute în 2012, care prezintă o revenire a personajului lui Danvers. Căpitanul Marvel are mulți fani dedicați și pasionați, mulți dintre ei sperând să afle mai multe despre povestea originii lui Carol Danvers și despre secretele trecutului ei.

Au existat până acum 20 de filme în Universul Marvel, iar acest film va face istorie ca fiind primul film Marvel cu un super-erou de sex feminin. În 2017, Warner Bros – Wonder Woman a fost un hit la nivel mondial în box-office și a demonstrat că publicul vrea să vadă un super-erou de sex feminin. În cazul în care Căpitanul Marvel este un succes în box-office, acesta ar putea schimba modul în care audiența filmelor din serie percepe super-eroii – și ar putea încuraja studiourile să investească în mai multe filme cu super-eroi femei.

Deși povestea are loc în Universul Marvel, ea este independentă de evenimentele pentrecute în lumea (Avengers) Răzbunătorilor. Deci, fanii Avengers care speră să afle informații despre soarta acestora vor trebui să aștepte până când Avengers: Endgame va apărea în cinematografe, în aprilie.

Articole asemanatoare
8 martie
8 Martie, ziua în care femeile nu primeau flori şi se luptau pentru nişte drepturi elementare
8 martie
Idei de cadouri pentru un 8 martie special
Captain Marvel
Captain Marvel e alergică la pisici
Idei de cadouri de 8 Martie pentru femeile foarte ocupate

Captain Marvel ajunge în cinematografe pe 8 martie 2019 cu un personaj principal feminin

by realitatea   1 min
1