Tabu
Image default
FASHION

1977, expo remember la Bath

Dacă ajungi în Anglia în această toamnă, nu rata o zi în Bath. Renumită pentru băile termale romane și spa-ul original, cocheta localitate ultrabritanică găzduiește și Muzeul Modei. Intră pe fashionmuseum.o.uk  și citește despre expozițiile permanente.

Noi am găsit 1977, o expo care vrea să demonstreze că moda nu este numai couture, ready-to-wear și designeri cu nume rezonante, ci și STIL, ICON magic, opinie și apartenența unei anumite perioade.

O expoziție de fotografie de modă, dar și imagini din reviste de muzică, fotografii – cronică de familie. Imaginile au fost surprinse de fotografi șaptezeciști, cuprinși de frenezia punk și de explozia culturală disco: Jorgen Angel, Howard Barlow, Caroline Coon, Kevin Cummins, Ian Dickson, Erica Echenberg, Jill Furmanovsky, Chris Gabrin, Doug McKenzie, Pennie Smith, Ray Stevenson, John Tygier.

Îi vei recunoaște pe The Clash, Debbie Harry, The Heartbreakers, The Only Ones, The Ramones, Elvis Costello, Siouxie și vei simți nevoia unui outfit de la D&G toamnă/iarnă 2008/2009!

ARTICOLE SIMILARE

Trend Alert: Stilul regal

realitatea

Cele mai bine imbracate surori pe 2011

realitatea

Aceşti pantofi sport sunt confecționaţi din zaț de cafea

Andreea Damian

Janet Jackson va lansa o linie de lenjerie intimă

realitatea

Noua colectie primavara-vara ECCO: Natural Imperfection

realitatea

Karl Lagerfeld la Raionul 4

realitatea

Scrie un comentariu