Home > Fashion > 1977, expo remember la Bath

1977, expo remember la Bath

Dacă ajungi în Anglia în această toamnă, nu rata o zi în Bath. Renumită pentru băile termale romane și spa-ul original, cocheta localitate ultrabritanică găzduiește și Muzeul Modei. Intră pe fashionmuseum.o.uk  și citește despre expozițiile permanente.

Noi am găsit 1977, o expo care vrea să demonstreze că moda nu este numai couture, ready-to-wear și designeri cu nume rezonante, ci și STIL, ICON magic, opinie și apartenența unei anumite perioade.

O expoziție de fotografie de modă, dar și imagini din reviste de muzică, fotografii – cronică de familie. Imaginile au fost surprinse de fotografi șaptezeciști, cuprinși de frenezia punk și de explozia culturală disco: Jorgen Angel, Howard Barlow, Caroline Coon, Kevin Cummins, Ian Dickson, Erica Echenberg, Jill Furmanovsky, Chris Gabrin, Doug McKenzie, Pennie Smith, Ray Stevenson, John Tygier.

Îi vei recunoaște pe The Clash, Debbie Harry, The Heartbreakers, The Only Ones, The Ramones, Elvis Costello, Siouxie și vei simți nevoia unui outfit de la D&G toamnă/iarnă 2008/2009!

Articole asemanatoare
Muzeul Grammy va prezenta prima expoziție în memoria Amy Winehouse din SUA
Primul muzeu al vaginului din lume s-a deschis la Londra
Regizorul Wes Anderson a fost curator la o expoziție de obiecte ciudate în Viena
Aportul lui Charles Dickens asupra medicinei prezentat într-o expoziție

Comenteaza acest articol

1977, expo remember la Bath

by realitatea   1 min
0