Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Două greșeli frecvente de machiaj care te fac să pari obosită

Cu siguranță, 2020 nu a fost un an ușor. Chiar și cu ședințele fizice anulate, machiajul a fost o caracteristică importantă pentru a-ți îmbunătăți aspectul în cadrul întâlnirilor video pe Zoom.

Având în vedere provocările cu care ne confruntăm zilnic, s-ar putea să nu fie surprinzător faptul că arătăm și ne simțim puțin mai epuizați decât de obicei. Din fericire, există câțiva pași simpli pe care îi puteți face pentru a restabili instantaneu pielea obosită.

Primul sfat este să o luați mai ușor cu bronzerul. Majoritatea femeilor cred că va adăuga ceva culoare și o strălucire sănătoasă, dar dacă utilizați prea mult produs, poate avea efectul opus.

Culorile mult mai închise decât tonul natural al pielii tale pot evidenția cu adevărat petele de pe față. Folosiți mai bine un iluminator mai natural.

Efectul transformator al blus-ului atunci când ești obosită este, de asemenea, izbitor. Rozul creează o impresie de tinerețe și vitalitate. Pentru o aplicare uniformă, utilizați o pensulă rotundă mică pentru a adăuga culoare pe pomeți. Acesta este un pas destul de simplu pentru rutina de machiaj, dar va adăuga prospețime pielii tale.

O altă greșeală recurentă este aceea de a face un machiaj prea greu. Culoarea închisă vă poate face ochii și mai obosiți. În schimb, încercați să optați pentru umbre de ochi ușoare și o perie pentru sprâncene, pentru a le contura mai bine și pentru a crea un aspect mai expresiv.

ARTICOLE SIMILARE

A făcut furori în «Salvaţi de clopoţel»! Cum arată Kelly la 40 de ani

Tratament expert și prețios

realitatea

TIC PITIC 2021⎥ Spectacole pentru cei mici

Ciocîrlan

Lisa Marie Presley a rămas falită. A „tocat” toată averea lui Elvis

Andreea Damian

Sărbătoare dublă în familia Romaniței Iovan

Tabu Tabu

Cafeaua verde – adevar sau mit?

realitatea

Scrie un comentariu