Tabu
Image default
LIFE & LOVE

20 de adevaruri legate de sex

Sexul există de când lumea, prin urmare descoperirile în acest domeniu sunt numeroase şi variate. Câteva dintre ele.

01. Oamenii de ştiinţă nu sunt siguri de ce oamenii au păr pubian. Una dintre explicaţiile cele mai plauzibile, dar nesigure, ar fi că acesta reţine mirosurile sexuale şi feromonii.

02. Cuvântul clitoris vine din greacă şi înseamnă “divin şi dumnezeiesc”. Un clitoris normal are aproximativ 10 centimetri, dar 75% dintre acesta este intern.

03. Deschiderea vaginului se numeşte introitus, ceea ce în latină înseamnă “a se intra înăuntru”.

04. Cuvântul penis înseamnă coadă în latină.

05. Cei mai mulţi bărbaţi au testicolul stâng mai lăsat decât cel drept. Mai puţin bărbaţii stângaci. În cazul celor mai mulţi dintre aceştia, testicolul drept este mai lăsat.

06. Erecţia nu apare doar odată cu excitarea sexuală. Bărbaţii mai pot avea erecţie şi atunci când sunt înspăimântaţi, când sunt prea nervoşi sau când au vezica plină.

07. Oamenii căsătoriţi se masturbează mult mai des decât cei care nu au o relaţie.

08. Cei mai mulţi bărbaţi care îşi fac operaţii de mărire a penisului obţin o prelungire de 2,5 cm în stare flască şi 1 cm în stare de erecţie. Cei mai mulţi s-au declarat nesatisfăcuţi de rezultatul unei astfel de intervenţii chirurgicale.

09. În Grecia antică nuditatea era mai mult decât acceptată. Era chiar apreciată. Cu toate acestea, erecţia în public era o chestiune netolerată. În schimb, penisurile mici erau bine văzute.

10. Un bărbat poate ejacula în medie de 7.200 de ori. Din acestea, cel puţin 2.000 se produc în urma masturbării.

11. Leonardo da Vinci este cel care a descoperit că un penis în erecţie se umple de sânge. Până atunci se credea că organul genital masculin se umplea de aer.

12. Bărbaţii au cele mai puternice erecţii în somn.

13. În 2000, statul Mississippi a introdus o lege care le interzice bărbaţilor să aibe erecţie în cluburile de striptease.

14. Există şi o fobie legată de erecţii. Se numeşte ithyphallophobia, iar cei care suferă de ea se tem că vor avea erecţie, că vor vedea una sau că se vor gândi la acest lucru.

15. De-a lungul timpului au fost înregistrate 80 de cazuri de bărbaţi care aveau un penis cu două capete sau două penisuri. Cei mai mulţi dintre aceştia erau sterili.

16. Bărbaţii din tribul Walibri din Australia nu obişnuiesc să îşi dea mâna atunci când se întâlnesc, ci să se atingă reciproc pe organele sexuale.

17. Dintre toate primatele, bărbaţii au cele mai mari penisuri. Măsculii gorilă, de exemplu, în ciuda aspectului impresionant, au penisuri de doar 5 centimetri.

18. Romanii credeau că erecţiile sunt strâns legate de ceea ce mănâncă. Prin urmau consumau produse care sugerau starea de erecţie, iar morcovii au devenit brusc un simbol al forţei şi apetitului sexual.

19. Gustul spermei variază în funcţie de ceea ce mănâncă bărbaţii. Kiwi, ţelina sau ananasul o fac mai dulce. Gustul cel mai nasol rezultă din lactate, carne şi alcool.

20. Femeile cu studii superioare sunt mai deschise către sexul oral.

ARTICOLE SIMILARE

Arta? HOBBY erotic al unui primar din Moldova! GHICI CE-I PLACE sa faca!

Monogamie sau o relație modernă deschisă?

Andreea Damian

S-a inventat pilula contraceptivă care trebuie luată doar o dată pe lună

Andreea Damian

Ce este “pornografia feminista”?

Aceste semne zodiacale nu pot tolera infidelitatea

Andreea Damian

Van life arată idilic pe social media. Dar pentru cupluri, poate fi o provocare

Andreea Damian

4 comentarii

Scrie un comentariu