Tabu
Image default
lifestyle

200.000 de voturi pentru artistii nominalizati la Romanian Music Awards 2011!

In prima saptamana de la startul votului pentru artistii nominalizati la Romanian Music Awards 2011, site-ul a adunat peste 200.000 de voturi si a primit peste 15.000 de “Like”-uri de la fanii de pe Facebook.

Romanian Music Awards 2011 a devenit deja un fenomen! La mai putin de o saptamana de cand a dat start votului pentru artistii nominalizati la cele 14 categorii Romanian Music Awards 2011, Music Channel a atins un nou record! Daca in primele 24 de ore a reusit sa adune 65.000 de voturi, la mai putin de o saptamana de la inceperea votului, nominalizatii celor 14 categorii au adunat deja peste 200.000 de voturi. Mai mult decat atat, site-ul a fost recomandat pe paginile personale de Facebook de catre peste 15.000 de fani!

Fii tu cel care decide cine este cel mai bun la fiecare categorie Romanian Music Awards 2011 si intra pe pentru a vota artistul preferat!

Cei mai buni artisti au intrat in competitie la sectiunile Best Female, Best Album, Best Dance, Best DJ, Best Group, Best Hip-Hop, Best LIVE, Best Male, Best New Act, Best Pop, Best Rock, Best Song, Best Video, Best Website.

Romanian Music Awards este organizat de Music Channel si Radio 21, cu sprijinul Primariei si Consiliululi Local al Municipiului Brasov si Club Kasho Brasov.

ARTICOLE SIMILARE

Bruce Willis este tata, iar, la 57 de ani! A patra FATA!

Lady GaGa, în tandrețuri cu o mulatră – FOTO

realitatea

Retrospectiva gay 2009

realitatea

The Gossip – Heavy Cross

realitatea

Angelina Jolie și Brad Pitt, la cuțite

realitatea

Ghici despre cine se zvonește că e însărcinată

realitatea

Scrie un comentariu