Home > Health > Diete > 22 de Zile de Nutriție cu Beyonce. Cum a scăpat vedeta de kg câștigate în timpul sarcinii cu gemenii

22 de Zile de Nutriție cu Beyonce. Cum a scăpat vedeta de kg câștigate în timpul sarcinii cu gemenii

beyonce

Beyonce a publicat pe YouTube un videoclip intitulat „22 de Zile de Nutriție”. În videoclip, vedeta vorbește sincer despre călătoria sa către o siluetă mai suplă și detaliază regimul pe care l-a ținut înainte de reprezentația sa din cadrul Festivalului Coachella 2018.

„Bună dimineața. Este ora 5:00 și azi este prima zi a repetițiilor pentru Coachella”, mărturisește artista în timp ce se așează pe cântar. „Coșmarul tuturor femeilor .. asta este greutatea mea acum, 80 de kg. Avem un drum lung de străbătut”.

Pentru a se pregăti pentru spectacol, cântăreața a lucrat cu prietenul și antrenorul ei, Marco Borges. El este fondatorul programului 22 Day Nutrition, care constă într-o dietă sănătoasă bazată pe legume.

Beyonce dezvăluie că a urmat programul de „22 de Zile de nutriție” de 2 ori, adică pentru un total de 44 de zile, pentru a ajunge la „obiectivul” setat pentru Festivalul Coachella 2018. „Am revenit pe scenă după ce am dat naștere gemenilor”, spune ea.

Diva de 37 de ani vrea să-și motiveze fanii să adopte un stil de viață sănătos. „Este timpul să muncesc, iar, pentru asta, trebuie să mă mobilizez. Scăparea de kg în plus pentru mine a fost mult mai rapidă decât revenirea cu adevărat în formă.”

Beyoncé a vorbit despre dieta pe care a ţinut-o după ce i-a născut pe gemenii Rumi și Sir și în documentarul „Homecoming”. Aceasta a susținut că procesul a fost unul drastic, fiind nevoită să renunţe la carbohidraţi, alcool, zahăr, carne, produse lactate şi peşte pentru a ajunge la rezultatul dorit. După sarcină, artista cântărea nu mai puțin de 90 de kg.

 

Articole asemanatoare
Bella Hadid
Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume
Beyonce
Beyonce se teme că va muri, după ce tatăl ei a fost diagnosticat cu cancer mamar
inimă
Recomandări alimentare revizuite pentru o inimă sănătoasă
Beyonce
Dieta urmată de Beyonce este periculoasă, cred nutriționiștii

22 de Zile de Nutriție cu Beyonce. Cum a scăpat vedeta de kg câștigate în timpul sarcinii cu gemenii

by Andreea Damian   1 min
4