Tabu
lifestyle

„25 – Meraviglioso” – un nou album JOSÉ CARRERAS

Celebrul tenor care va concerta pe 15 decembrie la Bucuresti – José Carreras a lansat un nou album in urma cu cateva zile, la distanta de o zi dupa aniversarea a 67 de ani.

“25 – Meraviglioso” face referire la recuperarea marelui artist din boala de care a suferit -leucemia, la revenirea sa de acum 25 de ani si la toate momentele extraordinare, concertele memorabile si recitalurile care au urmat anului 1988.

Noul album a fost produs de Christian Kolonovits, compozitorul operei “El Juez” si contine bucati muzicale clasice precum “Adoro”, “La Strada”, “Meraviglioso” si colaborari cu artisti ca José Feliciano, Lang Lang, Richard Galiano, Alison Balsom si David Garrett. 

Admiratorii celebrului tenor il pot vedea pe acesta in cadul Galei de Craciun din data de 15 decembrie, de la Romexpo Bucuresti (Pavilion Central). Acesta va concerta alaturi de soprana Natalia Ushakova, de celebrul sau nepot – dirijorul David Gimenéz si de Orchestra Nationala Radio si Corul Academic Radio. Fanii vor putea asculta piese specifice Sarbatorilor de iarna.

ARTICOLE SIMILARE

Lindsay Lohan a furat haine de 16.000 de dolari

realitatea

Art for life – eveniment caritabil

Ferma Vedetelor, un nou reality show surprinzator la PRO TV

Jennifer Love Hewitt apelează la ordinul de restricție

realitatea

Uite cum se menţine Victor Slav în formă pentru BIANCA DRAGUSANU!

Tot ce trebuie să știi înainte să-ți planifici excursia la Disneyland Paris

Andreea Damian

Scrie un comentariu