Home > Agenda > eveniment > „25 – Meraviglioso” – un nou album JOSÉ CARRERAS

„25 – Meraviglioso” – un nou album JOSÉ CARRERAS

Celebrul tenor care va concerta pe 15 decembrie la Bucuresti – José Carreras a lansat un nou album in urma cu cateva zile, la distanta de o zi dupa aniversarea a 67 de ani.

“25 – Meraviglioso” face referire la recuperarea marelui artist din boala de care a suferit -leucemia, la revenirea sa de acum 25 de ani si la toate momentele extraordinare, concertele memorabile si recitalurile care au urmat anului 1988.

Noul album a fost produs de Christian Kolonovits, compozitorul operei “El Juez” si contine bucati muzicale clasice precum “Adoro”, “La Strada”, “Meraviglioso” si colaborari cu artisti ca José Feliciano, Lang Lang, Richard Galiano, Alison Balsom si David Garrett. 

Admiratorii celebrului tenor il pot vedea pe acesta in cadul Galei de Craciun din data de 15 decembrie, de la Romexpo Bucuresti (Pavilion Central). Acesta va concerta alaturi de soprana Natalia Ushakova, de celebrul sau nepot – dirijorul David Gimenéz si de Orchestra Nationala Radio si Corul Academic Radio. Fanii vor putea asculta piese specifice Sarbatorilor de iarna.

Articole asemanatoare
JOSÉ CARRERAS, aplaudat indelung la Bucuresti!
Concert JOSÉ CARRERAS la Bucuresti: Tot ce trebuie sa stii daca mergi la Gala de Craciun
Gală extraordinară de Crăciun la Sala Radio

Comenteaza acest articol

„25 – Meraviglioso” – un nou album JOSÉ CARRERAS

by   1 min
0