Tabu
Image default
FASHION

3 CADOURI DE CRACIUN FASHION CARE NU TIN DE MODA. CI DE CARITATE!

Spiritul Sărbătorilor ne înconjoară… oameni obişnuiţi sau celebrităţi, generoşi, mai puţin generoşi, simpli iubitori ai modei sau iubitori ai modei pătrunşi în acelaşi timp de responsabilitate, este momentul nostru al tuturor!

Chanel, Dior, Lanvin, Dolce & Gabbana, Gucci şi Jean Paul Gaultier au creat şi îmbrăcat o serie de păpuşi pentru fetiţe mici şi mari şi le-au licitat pentru UNICEF. Soţii Beckham şi-au golit dressing-urile pentru ca hainele de designer, – spunem noi – devenite mai valoroase prin atingerea cuplului de idoli, să aducă, în acelaşi fel, fonduri pentru victimele din Filipine ale uraganului Hayan. Rachel Weisz şi Heidi Klum au găsit la rândul lor rochii personale demne de cauze mai bune şi mai nobile.

Iar noi, când trei case de modă ne oferă posibilitatea de a face cumpărături de Crăciun cu inima împăcată atât pentru cei dragi cât şi pentru lume, mai putem aştepta? Nu! Şi nu pot aştepta nici cei care nu au ce mânca – cumpără sau donează via Michael Kors, cei care nu au acces adecvat la servicii medicale pentru depistarea timpurie şi tratarea cancerului – cumpărăsau donează via Ralph Lauren, sau femeile private de un viitor mai bun prin sănătate, educaţie şi justiţie – cumpără sau donează via Gucci.

Mai mult aici.

ARTICOLE SIMILARE

Trend Alert: Accesorii “robot”

realitatea

Mariacarla Boscorno pe coperta MUSE, the Italian issue

realitatea

Sarah Jessica Parker din nou in H&M Swedish Hasbeens

realitatea

Max Mara a propus eleganța serviciilor secrete la săptămâna modei din Milano

realitatea

Lady Gaga va juca rolul principal feminin într-un film despre asasinarea nepotului fondatorului casei Gucci

Andreea Damian

Jimmy Choo, campania primăvară-vară 2009

realitatea

Scrie un comentariu