Tabu
Image default
FASHION

3 CADOURI DE CRACIUN FASHION CARE NU TIN DE MODA. CI DE CARITATE!

Spiritul Sărbătorilor ne înconjoară… oameni obişnuiţi sau celebrităţi, generoşi, mai puţin generoşi, simpli iubitori ai modei sau iubitori ai modei pătrunşi în acelaşi timp de responsabilitate, este momentul nostru al tuturor!

Chanel, Dior, Lanvin, Dolce & Gabbana, Gucci şi Jean Paul Gaultier au creat şi îmbrăcat o serie de păpuşi pentru fetiţe mici şi mari şi le-au licitat pentru UNICEF. Soţii Beckham şi-au golit dressing-urile pentru ca hainele de designer, – spunem noi – devenite mai valoroase prin atingerea cuplului de idoli, să aducă, în acelaşi fel, fonduri pentru victimele din Filipine ale uraganului Hayan. Rachel Weisz şi Heidi Klum au găsit la rândul lor rochii personale demne de cauze mai bune şi mai nobile.

Iar noi, când trei case de modă ne oferă posibilitatea de a face cumpărături de Crăciun cu inima împăcată atât pentru cei dragi cât şi pentru lume, mai putem aştepta? Nu! Şi nu pot aştepta nici cei care nu au ce mânca – cumpără sau donează via Michael Kors, cei care nu au acces adecvat la servicii medicale pentru depistarea timpurie şi tratarea cancerului – cumpărăsau donează via Ralph Lauren, sau femeile private de un viitor mai bun prin sănătate, educaţie şi justiţie – cumpără sau donează via Gucci.

Mai mult aici.

ARTICOLE SIMILARE

Jean-Marie Gustave Le Clézio a primit Premiul Nobel pentru Literatură

realitatea

Shakira face tricouri pentru Mango

realitatea

Michael Kors face valuri pe Wall Street

Lara Stone, din nou goală

realitatea

Boteanu Diana la V for Vintage!

realitatea

China, decizie radicală care va afecta serios Dolce & Gabbana după scandalul rasist

Andreea Damian

Scrie un comentariu