Home > Lifestyle > 3 lucruri de tinut minte atunci cand cauti un apartament de inchiriat

3 lucruri de tinut minte atunci cand cauti un apartament de inchiriat

Vine o zi in care trebuie sa inchiriezi un apartament, insa stii oare ce sa cauti mai exact? Cum arata o baie decenta si ce nu trebuie sa lipseasca din ea? Cat de mare trebuie sa fie livingul? Are vreo importanta daca mobila este noua sau daca este trecuta bine de 40 de ani? Iata cateva intrebari la care vom raspunde in randurile de mai jos, pentru ca este important sa stii cum sa te feresti de case-capcana, locuri in care este practic imposibil sa te simti ca acasa. Nu uita de pret si de zona, detalii la fel de importante atunci cand alegi sa stai intr-un apartament inchiriat:

Mobilierul

Mobila din casa in care vei locui de acum inainte o buna perioada de timp trebuie sa fie extrem de confortabila. Daca te duci sa vizionezi o casa, nu ezita sa te asezi pe cele mai importante piese de mobilier din acel spatiu: patul din dormitor, scaunele din bucatarie, canapele, coltar etc

De asemenea, dulapurile trebuie sa aiba un aer proaspat, de casa recent renovata, pentru ca este extrem de important sa te simti bine intr-un apartament modern, nu intr-un spatiu uitat de timp. Asigura-te ca ai suficient loc la dispozitie pentru toate lucrurile tale si trece pe lista toate piesele de mobilier pe care nu le  gasesti in acel loc, lucruri ce ti-ar putea oferi tie un confort suplimentar. Nu ezita sa iti iei notite, indiferent de apartamentul pe care il vizitezi, pentru a nu uita niciun aspect important din niciun loc in care l-ai vizitat.

Baia

Baia este unul dintre cele mai personale spatii din casa, de aceea, ai nevoie sa stii ca dupa o zi obositoare la birou, poti face o baie fierbinte intr-un spatiu intim si deosebit de confortabil. De aceea, cauta o baie care arata bine si care este spatioasa. Ai nevoie de spatiu de miscare in baie, de aceea, este foarte important acest aspect. Modul cum arata conteaza la fel de mult pentru starea ta de bine. Asa ca gaseste un apartament cu un mobilier de baie modern, placi ceramice ce inspira un aer proaspat, sistem de lumini performant, o cada incapatoare, iar lista poate continua.

Apartamentul perfect

Trebuie sa stii ca te poti baza pe un agent imobiliar capabil sa iti gaseasca apartamente de inchiriat pe gustul tau. Ai la indemana o multime de anunturi pe net, sau la mica publicitate din ziarele locale, anunturi cu apartamente de inchiriat. Iti recomandam totusi sa mergi pe varianta site-urilor, deoacere prezentarea vizuala conteaza enorm, iar tu nu mai esti nevoit sa bati atata drum, in cazul in care apartamentul din poze nu este pe gustul tau. Filtrele de pe site te ajuta sa micsorezi numarul de cautari, in functie de preferintele tale, astfel incat poti alege pretul, orasul, zona sau suma de bani pe care vreo sa o scoti din buzunar lunar.

Asadar, iara doar 3 dintre lucrurile pe care trebuie sa le ai in vedere, atunci cand cauti un apartament pentru inchiriat. Este extrem de important sa te intereseze confortul, pentru ca nu faci absolut nicio afacere daca locuiesti intr-o casa ieftina, insa extrem de saracacioasa. Modul in care este echipata baia, utilitatile din bucatarie, calitatea mobilierului, toate aceste mici detalii conteaza, pentru ca o casa pe gustul tau, chiar daca este inchiriata, va deveni in scurt timp pentru tine “ACASA”.


Comenteaza acest articol

3 lucruri de tinut minte atunci cand cauti un apartament de inchiriat

by realitatea   2 min
0