Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

3 relatii lungi din showbiz

Lumea showbiz-ului este plina de dinamism, de schimbari si, mai ales, de ispite. Cum orice relatie normala intampina si urcusuri, si coborasuri, realizati prin cate etape grele trec multe relatii in lumea celebritatilor? Multe femei sexy, pe jumatate dezbracate uneori, lipsite de inhibitii, dar si multi barbati chipesi si cu portofelul plin… Hmmm, cu toate acestea,  am facut o scurta lista a celor mai lungi relatii din lumea mondena de peste ocean. Care sunt cele 3 cupluri care au trecut peste orice si sunt impreuna dupa atata timp? Ei bine…

  1. Oprah Winfrey si Stedman Graham

Faimoasa prezentatoare TV si idolul multor adolescente din ziua de astazi formeaza un cuplu cu educatorul, omul de afaceri si autorul Stedman Graham de 30 de ani! Cei doi ar fi fost pe punctul de a se casatori oficial in anul 1992, dar au renuntat la aceasta idee. Ulterior, prezentatoare ar fi declarat ca este total implinita si fericita cu relatia pe care o are si ca nu simte nevoia sa faca acest pas. Noi nu putem decat sa le dam dreptate, caci relatia lor este una foarte lunga, chiar daca nu au semnat niciun act.

  1. Tina Turner si Erwin Bach

Dupa ce au avut o relatie de 27 de ani, cantareata Tina si partenerul ei, Erwin, s-au decis sa isi oficializeze relatia, casatorindu-se in anul 2013. Nunta a avut loc in Elvetia, unde Tina s-a si mutat ulterior, lasand in spate America. La nunta celor doi au participat invitati, precum: David Bowie, Oprah Winfrey sau Sade. Atat ei, cat si restul invitatilor, au fost rugati sa se imbrace in alb la fastuosul eveniment, in timp ce cantareata a optat pentru o rochie marca Giorgio Armani. Desi intre cei doi indragostiti exista o diferenta de varsta de 16 ani, se pare ca acest lucru nu a reprezentat un impediment in calea iubirii lor, caci sunt impreuna de 31 de ani!

  1. Shakira si Gerard Piqué

Cei doi indragostiti sunt impreuna de doar 7 ani, insa acest lucru este de inteles, caci sunt mult mai tineri decat vedetele despre care deja am vorbit. Cei doi s-au cunoscut in anul 2010 in timpul pregatirilor pentru 2010 World Cup, iar fotbalistul a declarat ca Shakira i-a cazut cu tronc atunci cand aceasta i-a raspuns cum este vremea in Sudul Africii. Un simplu raspuns, dar totusi suficient pentru a duce la crearea unei familii de succes! Cei doi au pana in prezent doi copii: Milan Piqué Mebarak si Sasha Piqué Mebarak.

Relatii de succes, dar si de durata, sunt relativ multe in lumea vedetelor, insa ne vom opri aici. Cel putin, astazi! Voi ce parere aveti? Ce necesita o relatie pentru a fi cat mai longeviva?

Vezi si: 

https://www.tabu.ro/cele-mai-frumoase-rochii-de-mirese-ale-vedetelor/

https://www.tabu.ro/3-gesturi-romantice-facute-de-vedete-care-te-vor-impresiona-cu-siguranta/

https://www.tabu.ro/cupluri-celebre-ale-anului-2017/

ARTICOLE SIMILARE

Rețetă pentru reducerea stresului cu 17% (VIDEO)

Andreea Damian

Alaptatul in public – un subiect Tabu?

realitatea

Celebritati nascute pe 2 iulie!

realitatea

Cine este Neri Oxman, femeia cu care Brad Pitt are o relație de 6 luni

Andreea Damian

Femeile au nevoie de două ori mai multe toalete decât bărbații, spun experții în domeniul sănătății

Andreea Damian

Sarah Ferguson dezvăluie ce le-ar fi spus prințesa Diana nurorilor sale

Andreea Damian

Scrie un comentariu