Tabu
Image default
LIFE & LOVE

3 sfaturi pentru ca sexul cu un nou partener să fie reușit

SFATUL 1. Calmați-vă! Pentru că îm primul rând nimeni nu vrea să facă sex cu cineva crispat. Se duce tot farmecul sexului și e posibil ca și partenerul sau partnera de sex să dispară. Cel mai bine este să nu aveți așteptări extrem de mari și să încercați pentru început să vă simțiți bine unul lângă celălalt.

SFATUL 2. Aveți răbdare! E foarte important să aflați ce îi place noului partener și ce nu. Gesturile sau lucrurile care îl excitau pe fostul partener pot să nu fie pe placul noului iubit. Așa că nu vă grăbiți să vă exercitați experiența până când nu aflați ce îi place cu adevărat. La fel de important e să nu faceți sex până nu sunteți amândoi pregătiți pentru că este foarte posibil ca unul dintre voi să nu fi pus în aplicare sfatul 1.:) Așa că, așteptați până sunteți siguri că și partenerii voștri vor să facă sex. Nu-i grăbiți nici pe ei, nici pe voi!

SFATUL 3.
Sexul cu un nou partener e perfect în foarte puține cazuri, așa că nu trebuie să renunțați dacă prima dată nu a fost partida visurilor voastre. Așa cum spuneam, durează până vă cunoașteți și este foarte posibil ca partidele de sex să fie din ce în ce mai plăcute. Nu vă cereți scuze și nu spuneți că vă pare rău. Cel mai indicat este să faceți glume, împreună, pe seama nereușitei.

ARTICOLE SIMILARE

Ce NU vor să audă bărbaţii în pat?

GERARD BUTLER e bisexual!

Alunga monotonia din viata sexuala!

realitatea

IULIANA LUCIU tot nu are iubit! Afla DE CE!

Homosexualitatea – Natura, Optiune, Trend?

realitatea

Pilula contraceptivă și efectele surprinzătoare asupra creierului femeii

Andreea Damian

Scrie un comentariu