Tabu
Image default
BEAUTY

3 sfaturi pentru un bronz mai responsabil

Pe măsură ce se apropie sezonul estival, ne gândim ce produse să folosim pentru a ne proteja de soare, dar și de a obține un bronz spectaculos, care să reziste până la toamnă.

Ideea nu este să vă bronzați rapid și mai mult, ci să vă bronzați folosind o protecție ridicată, fără risc pentru piele (adică pentru a evita arsurile solare, îmbătrânirea pielii și riscul de cancer de piele). Acesta este motivul pentru care căutăm mai presus de toate să ne protejăm de soare. Cu toții ar trebui să fim conștienți de efectele nocive ale soarelui asupra epidermei. Potrivit unui studiu realizat de institutul Yougouv în 2019, doar 2 din 5 persoane se protejează de razele soarelui, în timp ce 15% dintre femei și 34% dintre bărbați nu o fac deloc. Bronzarea cu protecție solară este esențială pentru a vă proteja de soare.

Ideea nu este să evitați bronzarea, ci să vă bronzați mai responsabil, evitând apariția arsurilor solare sau să rănițu pielea pe termen lung. Pe scurt, trebuie să vă protejați de soare în mod inteligent și (niciodată) să uitați să vă bronzați cu protecție solară.

Evitați expunerea la soare între orele 12.00 și 15.00

Între orele 12.00 și 15.00, întreaga familie este protejată de razele UV. Această pauză permite pielii să respire și să se protejeze mai bine de soare, deoarece între aceste ore razele UV sunt cele mai intense și, prin urmare, cele mai agresive pentru piele. Momentul perfect pentru a vă delecta cu alimente bogate în carotenoizi și licopeni precum roșii, pepeni, caise sau ardei, pentru a întreține cum altfel bronzul.

De asemenea, nu facem compromisuri și aplicămd protecție solară SPF 50 la fiecare două ore sau după fiecare sesiune de înot. Bronzarea cu protecție solară înseamnă, de asemenea, aplicarea acestuia în cantități generoase și reînnoirea aplicării sale frecvent, mai ales după scăldat.

Alegeți o protecție solară mai responsabilă

Produsele de protecție solară sunt esențiale. Căutați produse cu rezistență infailibilă, senzorialitate ireproșabilă, protecție UVA/UVB mare și cu mai mult respect pentru viața marină. Din fericire, există numeroase mărci care au lansat protecții solare mai responsabile, cu o formulă biodegradabilă, în ambalaje din plastic reciclat, cu o protecție mai bună.

Protejați viața marină

La fel ca nisipul sau zăpada, apa reflectă razele UV cu 10-30%. Prin urmare, trebuie să vă protejați atunci când înotați sau vă jucați cu prietenii sau familia pe plajă. Dar cum să protejez pielea în timp ce protejez și oceanele? În 2021, de exemplu, optăm pentru o protecție solară ecologică, cu o formulă biodegradabilă, testată în condiții marine, care respectă mai mult viața marină.

ARTICOLE SIMILARE

Nouă coafuri de purtat cu mască de față

Andreea Damian

NEBUNIE: A cheltuit 300 000 $ ca sa aiba 2 PEPENI in loc de sani

Doi barbati sexy le propun barbatilor sa se machieze. Afla cine?

Noua Miss Universe: Paulina Vega din Columbia / …Si bunica ei a fost MISS!

realitatea

Frumusetea in Facebook Mode

14 moduri istețe să te protejezi de soare

Andreea Damian

Scrie un comentariu