Tabu
Image default
PEOPLESlider

3 Sud Est aduce veşti bune despre Mihai Budeanu

Mihai de la 3 Sud Est a fost internat câteva zile la Terapie Intensivă și familia, prietenii și fanii s-au temut pentru viața lui. Din fericire, de la spital au sosit vești bune și se pare că Mihai Budeanu este pe calea cea bună.

Laurențiu Duță și Viorel, colegii lui Mihai Budeanu de la 3 Sud Est au postat pe pagina oficială a trupei un mesaj în care le-au dat fanilor vestea cea bună. Starea de sănătate a lui Mihai Budeanu se îmbunătățește pe zi ce trece și artistul a depășit starea critică.

„Dragi prieteni, starea de sanatate a lui Mihai se imbunatateste. Credem ca perioada critica a trecut, dupa mai multe zile dificile in terapie intensiva. Urmeaza recuperarea. Multumim pentru grija voastra si urarile de bine! 🙏”, au scris membrii trupei.

În urmă cu o săptămână, Mihai Budeanu a ajuns la spital, în stare gravă, după infectarea cu COVID-19. Inițial, artistul a fost internat la Spitalul Municipal din Mangalia, iar mai apoi transferat către Medgidia, deoarece unitatea spitalicească din Mangalia nu dispunea de toate condițiile necesare pentru a-l trata corespunzător.

ARTICOLE SIMILARE

Vara aceasta răcorește-te inteligent!

realitatea

Rihanna, revenire în industria muzicală! Va cânta în pauza Super Bowl

Andreea Damian

Dana Rogoz la 35 de ani! Ce mesaje a publicat la aniversare

Tabu Tabu

Smiley și Gina Pistol au făcut 3 ani de relație. Cum s-au cunoscut cei doi

Tabu Tabu

Cum s-a distrat Gabriela Firea la împlinirea a 10 ani de mariaj

Tabu Tabu

Simbolul care reflectă vremurile pe care le trăim. Cum au apărut măștile în artă

Andreea Damian

Scrie un comentariu