Tabu
Image default
PEOPLE Slider

3 Sud Est aduce veşti bune despre Mihai Budeanu

Mihai de la 3 Sud Est a fost internat câteva zile la Terapie Intensivă și familia, prietenii și fanii s-au temut pentru viața lui. Din fericire, de la spital au sosit vești bune și se pare că Mihai Budeanu este pe calea cea bună.

Laurențiu Duță și Viorel, colegii lui Mihai Budeanu de la 3 Sud Est au postat pe pagina oficială a trupei un mesaj în care le-au dat fanilor vestea cea bună. Starea de sănătate a lui Mihai Budeanu se îmbunătățește pe zi ce trece și artistul a depășit starea critică.

„Dragi prieteni, starea de sanatate a lui Mihai se imbunatateste. Credem ca perioada critica a trecut, dupa mai multe zile dificile in terapie intensiva. Urmeaza recuperarea. Multumim pentru grija voastra si urarile de bine! 🙏”, au scris membrii trupei.

În urmă cu o săptămână, Mihai Budeanu a ajuns la spital, în stare gravă, după infectarea cu COVID-19. Inițial, artistul a fost internat la Spitalul Municipal din Mangalia, iar mai apoi transferat către Medgidia, deoarece unitatea spitalicească din Mangalia nu dispunea de toate condițiile necesare pentru a-l trata corespunzător.

ARTICOLE SIMILARE

Asos promite să interzică mohairul, cașmirul și mătasea începând cu anul 2019

realitatea

Antidepresivele funcţionează în ciuda controverselor – STUDIU

Dora Constantinovici

Există viață după cancer. A traversat singură Atlanticul și a doborât un record mondial

Andreea Damian

Cum îți planifici nunta în toiul epidemiei COVID-19

Andreea Damian

Ana Baniciu și Cătălin Cazacu, vacanță exotică în Dubai

Tabu Tabu

Dans ⎢ În culisele «One Shot», creația postumă a lui Ousmane Sy

Ciocîrlan

Scrie un comentariu