Home > Agenda > 3 zile si 3 nopti de dans si muzica pe ritmuri caliente

3 zile si 3 nopti de dans si muzica pe ritmuri caliente

History of a lost Love DANCE Festival, eveniment international de dans anunta lansarea celei de a II-a editie, 3 zile si 3 nopti, in perioada 15-17 aprilie 2016, la Hotel Caro, Bucuresti.

In cadrul festivalului de dans vor avea loc workshop-uri si petreceri unde artisti si DJ nationali si internationali din tari precum Argentina, Portugalia, Cuba, S.U.A., Croatia vor prezenta si dansa alaturi de participanti in spectacole de Salsa, Tango, Bachata, Kizomba si Swing.

3-zile-si-3-nopti-de-dans-si-muzica-pe-ritmuri-caliente1„History of a lost Love DANCE Festival inseamna energie, optimism si dragoste. Am ales sa vin cu un nou suflu pentru cea de-a doua editie si deja ne gandim la editia din 2017. Mi-am dorit sa aduc laolalta culturi si genuri muzicale diferite, de unde oamenii sa aleaga, sa incerce diferite stiluri de dans. Dansul inseamna cum sa te exprimi, cum sa socializezi mai bine si cum sa dezvolti aptitudini pentru a fi parte dintr-o echipa”, explica Ioana Lupescu, dansator si organizator History of a lost Love DANCE Festival.

Scopul evenimentului este de a apropia oamenii pasionati de dans

History of a lost Love DANCE Festival isi propune sa apropie oamenii fie ei pasionati sau dansatori profesionisti, sa le ofere experiente unde se pot (re)descoperi, socializa, lega noi prietenii.

Companiile isi pot inscrie angajatii la workshopuri pentru a beneficia de terapia prin dans care ajuta in integrarea sociala, afirmarea eului, recunoasterea recompenselor, deschidere la nou, mentinerea rolului in echipa, leadership (performanta echipelor).

Biletele se pot achizitiona online sau direct la Hotelul Caro in ziua evenimentului.

Articole asemanatoare
festival
Pericolul major pe care îl ascund festivalurile de muzică
John Travolta a dansat pe scenă lângă 50 Cent la Cannes
Clipul TIFF cu Oana Pellea și Maia Morgenstern șochează habotnicii
Sindrom Down
Dansatoarea cu Sindrom Down: „Prin dans am devenit o femeie independentă”

Comenteaza acest articol

3 zile si 3 nopti de dans si muzica pe ritmuri caliente

by realitatea   1 min
0