Home > Lifestyle > 4 competitii atipice despre care probabil nu stii ca exista

4 competitii atipice despre care probabil nu stii ca exista

Competitii de mancat hot dog, de dormit, de jucat pe computer… Concursurile din lumea contemporana ne uimesc pe zi ce trece abordand tot felul de reguli si de tematici. Cu toate acestea, exista 4 competitii total atipice si amuzante despre care pun pariu ca nu ai auzit inca! Cum se desfasoara aceste competitii? Ce abilitati necesita? Cati jucatori pot lua parte? Ti-am starnit interesul si vrei sa descoperi mai multe informatii? Nimic mai simplu! Citeste randurile de mai jos!

  1. Caratul sotiei

In Finlanda exista un sport care consta in caratul sotiei cu capul in jos in spatele participantului. De parca nu ar fi destul de solicitant acest lucru, toata competia se tine… in noroi! Imaginati-va! O femeie in spatele unui barbat alergand prin noroi, murdarindu-se din cap pana in picioare. Sansele ca barbatul sa isi dea sotia pe spate sunt foarte mari… la propriu!

  1. Calcatul hainelor

Un alt sport ciudat este calcatul hainelor. Probabil va ganditi: „ei, ce e asa ciudat intr-o astfel de activitate?”. Aspectul cel mai amuzant, dar si cel mai periculos al acestui joc este faptul ca participantii trebuie sa calce hainele in timp ce sunt pe apa, in timp ca se afla intr-un caiac sau fac skydiving. Creativ, socant, dar si foarte primejdios!

  1. Alergatul branzei

In acest concurs, participantii fugaresc o roata imensa facuta din branza. Probabil va intrebati de cand branza a prins picioare si fuge de oameni, ma insel cumva? Ei bine, inca nu a prins, doar ca intreaga competitie se intampla pe un deal, un deal de unde gigantica minge de branza este aruncata pentru a fi alergata de persoanele care se incumeta sa ia parte la o astfel de activitate. Castigatorul care prinde branza o poate lua acasa! Yuuum!

  1. Imitatul vacii

Desi pare stupid, exista o competitie unde participantii trebuie sa imite sunetul facut de o vaca. Cel care reuseste sa imite cel mai bine „limbajul” unei vacute este declarat castigator! Imaginati-va doar o multime de oameni scotand astfel de onomatopee. Ce spuneti? Vi s-ar parea haios?

Sunt convinsa ca ciudatenile pe lumea acestea sunt multe, multe, insa ne vom rezuma doar la 4 competitii in ceea ce priveste ziua de astazi! La care dintre cele 4 competitii ati avea tupeu sa mergeti? Voi ati auzit de alte concursuri ciudate? Daca da, spuneti-ne si noua!

Articole asemanatoare
Castiga o crema profesionala Dr. Brandt
Castiga 3 carti de actualitate!
Castiga gama completa Klorane Cure de Force!
CONCURS: Ora ta de frumusețe! ÎNCHEIAT

Comenteaza acest articol

4 competitii atipice despre care probabil nu stii ca exista

by realitatea   1 min
0