Home > beauty > 4 mituri beauty spulberate

4 mituri beauty spulberate

Lămâia și efectul de albire
Chiar dacă medicii dentiști recunosc că lămâia albește dinții, tot ei sunt cei care ne avertizează că acidul citric din lămâie atacă smalțul, rezultând dureri de dinți. Așa că mai bine amestecăm cu apă puțin bicarbonat de sodiu și ne frecăm dinții de câteva ori pe săptămână, iar lămâile le păstrăm pentru limonadă.

Unghiile false distrug unghiile naturale
Nu este adevărat! Unghiile artificiale au evoluat foarte mult. Cel mai mare mit legat de unghiile false sustine că fiind aplicate deasupra unghiilor naturale, le pot sufoca.
Se pare că nici unghiile false și nici lipiciul nu fac atat rău unghiilor noastre cât metoda de înlăturare a unghiilor artificiale.
Dacă mergem la cosmeticiană pentru a le înlocui sau a le îndepărta de tot, nu avem de ce să ne temem de unghiile deteriorate.

 Scurtarea frecventă a părului este necesară pentru creșterea părului
Stiliștii declară că părul nostru crește cu aceeași viteză, fie că ne tundem sau nu. Dar și scurtarea are un scop, acela de a da părului sănătate și strălucire, înlocuind vârfurile despicate.

Nu pot purta "acea" culoare!
Cel mai des printre make-up artiști, este auzită replica "Nu mă pot machia cu această culoare !". Chiar dacă o anumită nuanță de ruj roșu ne poate face să arătăm ca un clown, există o altă nuanță care poate să ne asigure un look de adevărate vedete. Specialiștii in make-up ne sfătuiesc să nu zicem "nu" unei culori, până nu am încercat alte tonuri sau nuanțe ale culorii respective.


Comenteaza acest articol

4 mituri beauty spulberate

by realitatea   1 min
0