Tabu
Image default
HEALTH

4 motive pentru care ar trebui să alegi un scaun de masaj

Un scaun de masaj reprezintă o alegere înțeleaptă mai ales pentru cei care lucrează zi de zi în fața calculatorului și au o poziție incorectă de lucru. Conștienți de beneficiile sale, cei mai mulți încearcă să identifice care este costul unui astfel de produs, astfel că „scaun de masaj preț” reprezintă una dintre cele mai des chestionate sintagme din mediul online.

Cu toate acestea, nu întotdeauna criteriul preț ar trebui să fie definitoriu pentru alegerea unui scaun de masaj care să ne readucă motivația unei zile de muncă încărcate și mai ales să ne ajute să dobândim o bună postură în fața biroului. De aceea, ar trebui să ții cont de faptul că beneficiile sale pentru sănătate sunt mult mai numeroase și de aceea ar trebui să faci o astfel de opțiune.

Iată mai jos 4 beneficii pentru care ar trebui să alegi un scaun de masaj:

  1. Vindecă durerile de spate și alte afecțiuni

O poziție deficitară în fața calculatorului ar putea conduce la apariția durerilor de spate. Acestea pot fi cronice sau de scurtă durată. Din categoria celor cronice, am putea aminti hernia de disc, lombosciatica, cifoza, spondiloza. Durerile de spate care nu ascund o afecțiune mai sus amintită ar putea avea drept cauză o poziție incorectă în fața calculatorului, purtarea unor pantofi cu tocuri înalte sau chiar o saltea nepotrivită. Toate aceste lucruri conduc la apariția unor dureri de spate din ce în ce mai accentuate pentru care este nevoie de realizarea unor proceduri de masaj. Ai putea alege un scaun de masaj, mult mai confortabil și mai rapid care să te ajute să scapi de toate aceste probleme. De asemenea, durerile de gât și spasmele musculare sunt alte afecțiuni ce pot fi doborâte cu ajutorul unui scaun de masaj.

  1. Nu ai nevoie de programare

Uneori, masajul te ajută să scapi de numeroase probleme medicale și îți oferă de cele mai multe ori relaxarea de care ai nevoie după o zi plină de activități. De aceea, dacă vei opta pentru un scaun de masaj nu vei avea nevoie de programare la un salon de masaj sau la kinetoterapeut. Vei putea să te folosești de scaunul de masaj ori de câte ori ai nevoie, fie acasă, fie la serviciu, economisind astfel timpul pierdut pentru a ajunge la salonul de masaj.

  1. Are grijă de intimitatea ta

Cu siguranță, ești conștientă de beneficiile masajului și mai mult ca sigur ți-ai dori să îl încerci pentru sănătatea ta. Cu toate acestea, ori de câte ori te gândești că trebuie să te expui în fața unei persoane necunoscute, în fața maseur-ului mai mult ca sigur vei fi întotdeauna tentată să renunți. Un număr mai mare de kilograme, câteva imperfecțiuni ale corpului sau pur și simplu pentru că nu iubești să te expui în fața nimănui sunt motive suficiente să alegi scaunul de masaj în locul unei ședințe clasice de masaj. Și mai mult ca sigur te vei simți minunat după câteva minute petrecute aici.

  1. Tehnici asemănătoare masajului clasic

Cu siguranță, vei ajunge să te întrebi dacă vei alege scaunul de masaj dacă vei beneficia de aceleași tehnici ca și cele pe care le-ai putea experimenta într-un salon obișnuit. Mai mult ca sigur da! Calitățile acestui produs sunt de-a dreptul inovatoare, astfel că acesta se poate ajusta după forma corpului, beneficiază de senzori pentru detectarea punctelor Shiatsu, perne de aer, vibrații, dar și de un sistem de role care să amelioreze durerile de spate provocate de hernia de disc, cifoza, spondiloza, lombosciatica sau multe altele.

ARTICOLE SIMILARE

Care sunt șansele să rămâi însărcinată dintr-un ovul congelat

Andreea Damian

A băut această băutură, în fiecare dimineață, pe stomacul gol. Rezultatele au fost incredibile

Andreea Damian

8 beneficii uimitoare ale mersului pe jos

Andreea Damian

6 moduri în care etichetele produselor ne ascund adevărul

Andreea Damian

Vezi prin ce exercitii fizice se mentine Rihanna

realitatea

Expunerea la chimicale în timpul sarcinii ar putea afecta plămânii copilului

Andreea Damian

Scrie un comentariu