Home > Sex-Relatii > 4 tipuri de despartiri prin care pot trece femeile

4 tipuri de despartiri prin care pot trece femeile

Subite sau asteptate, aceste despartiri au un oarecare impact asupra noastra: fie ne simtim usurate, fie regretam si plangem dupa relatia pierduta. Se spune ca suferim dupa fiecare despartire, insa consider ca este o abordare mult prea dramatica in ceea ce priveste sfarsitul relatiilor. Uneori noi suntem cele care decidem sa punem punct unei relatii, insa, din pacate, exista si momente in care ni se dau papucii. Mai jos am facut o scurta lista a tipurilor de despartiri prin care poate trece o fata. Este probabil sa nu treci prin toate aceste genuri de despartiri, insa pariez ca macar intr-una dintre situatii te-ai regasit macar o data.

  1. Despartirea-fantoma

V-ati intalnit de cateva ori, ati discutat, ti-a placut compania lui. In urmatoarele zile nu s-a dat batut, ci a continuat sa te complimenteze si sa-ti dea mesaje, in ciuda faptului ca relatia dintre voi nu s-a oficializat. Brusc, semnele dispar ca prin magie si nu mai auzi nimic de la el. A fost doar in capul tau? Ti-ai facut prea multe iluzii? Ei bine, asta este o despartire-fantoma, nu ai auzit-o sau vazut-o, dar stii ca s-a petrecut, caci el nu te mai cauta deloc!

  1. Despartirea de “sufletul-pereche”

L-ai vazut la o petrecere, ati vorbit si parea ca e parte din tine: aceleasi gusturi muzicale, filme, mancaruri, seriale, carti preferate, chiar si aspiratii sau planuri de viitor identice! Parea sufletul tau pereche, destept, amuzant si atragator. Deja te vedeai dimineata alaturi de el! Insa, la un moment dat, totul se duce de rapa si apar norii negri pe cerul tau senin! Are un gest ciudat, arunca priviri iscoditoare sau are o afirmatie nelalocul ei! E clar, trebuie sa te desparti de cel pe care acum cateva clipe il credeai sufletul tau pereche, chiar daca nici nu erati impreuna!

  1. Despartirea telefonica

Telefoanele au devenit o parte esentiala din viata noastra, insa sa te desparti printr-un apel telefonic este cel putin de prost gust. Daca tot doresti sa pui capat relatiei, ar trebui sa faci un efort si sa iti asumi acest lucru fata-n fata, nu sa te ascunzi in spatele unui telefon. Din pacate, multi barbati aleg aceasta cale pentru a se desparti de partenerele lor, fara sa se gandeasca la sentimentele acestora. Dislike!

  1. Despartirea prin sms

Daca despartirea din telefon era scurta si la obiect, despartirea printr-un sms este si mai scurta! Trebuie doar sa indrugi acolo cateva vorbe in 4-5 randuri pentru a-ti face partenera sa se simta oribil si pentru a finaliza o relatie. Probabil multe fete au trecut prin aceasta faza, din nefericire. L-ai placut, ati format un cuplu, iar intr-o seara te trezesti cu un sms neprevazut in care partenerul isi ia adio de la tine si de la toate amintirile avute impreuna. Destul de trist si de frustrant.

Asadar, despartile pot fi de multe tipuri, insa cel mai important este sa nu punem la suflet modul in care cel de langa noi alege sa ne “elimine” din viata lui, ci sa privim inainte cu incredere, sa privim partea buna a situatiei si sa nu ramanem intr-o relatie toxica!


Articole asemanatoare
3 cupluri care au vorbit despre despartirea lor
Despartiri subite din lumea vedetelor

Loading...

Comenteaza acest articol

4 tipuri de despartiri prin care pot trece femeile

by Bianca Dragan   2 min
0