Home > Lifestyle > 4SafetyTM – Siguranta chiar si in cele mai fierbinti situatii

4SafetyTM – Siguranta chiar si in cele mai fierbinti situatii

Nu te-ai astepta ca un fier de calcat sa aiba grija de siguranta casei tale chiar astazi cand, fara sa vrei, l-ai lasat in priza dupa ce ti-ai calcat rochia neagra si ai plecat grabita la cina in oras. Si totusi se poate, ti-o dovedeste 4SafetyTM de la Electrolux, fierul de calcat ce are grija de casa ta.

Aflat in pozitie verticala si nefolosit timp de 8 minute se va inchide automat, scapandu-te de orice grija intunecata pe care o vei avea. Te poti bucura acum de compania partenerului tau si de o masa in doi.

Si daca te gandesti ca l-ai lasat in pozitie orizontala atunci cand iti calcai esarfa ce urma sa-ti accesorizeze tinuta serii, motiv de neliniste nu trebuie sa ai. 4SafetyTM se inchide singur dupa numai 30 de secunde, printr-un semnal optic si acustic, fara sa-ti strice accesoriul pe care l-ai uitat atunci cand partenerul si-a anuntat prezenta la usa casei tale, cu romanticul trandafir rosu.

Nici aspectul rochiei pe care o porti nu trebuie sa te ingrijoreze. Jetul puternic de abur a indreptat chiar si cele mai dificile cute, iar talpa GLISSIUM™, rezistenta la zgarieturi, ti-a garantat rezultate de exceptie in netezirea fibrelor.

Te poti bucura acum de cina voastra romantica in doi.

Articole asemanatoare
ProClean de la AEG iti respecta momentele de liniste
MaxiKlasse AEG dă clasă preparatelor
ProClean de la AEG iti respecta momentele de liniste
Viata ca in filme, cu Electrolux la Cannes

Comenteaza acest articol

4SafetyTM – Siguranta chiar si in cele mai fierbinti situatii

by realitatea   1 min
0