Tabu
LIFESTYLE What's hot

4SafetyTM – Siguranta chiar si in cele mai fierbinti situatii

Nu te-ai astepta ca un fier de calcat sa aiba grija de siguranta casei tale chiar astazi cand, fara sa vrei, l-ai lasat in priza dupa ce ti-ai calcat rochia neagra si ai plecat grabita la cina in oras. Si totusi se poate, ti-o dovedeste 4SafetyTM de la Electrolux, fierul de calcat ce are grija de casa ta.

Aflat in pozitie verticala si nefolosit timp de 8 minute se va inchide automat, scapandu-te de orice grija intunecata pe care o vei avea. Te poti bucura acum de compania partenerului tau si de o masa in doi.

Si daca te gandesti ca l-ai lasat in pozitie orizontala atunci cand iti calcai esarfa ce urma sa-ti accesorizeze tinuta serii, motiv de neliniste nu trebuie sa ai. 4SafetyTM se inchide singur dupa numai 30 de secunde, printr-un semnal optic si acustic, fara sa-ti strice accesoriul pe care l-ai uitat atunci cand partenerul si-a anuntat prezenta la usa casei tale, cu romanticul trandafir rosu.

Nici aspectul rochiei pe care o porti nu trebuie sa te ingrijoreze. Jetul puternic de abur a indreptat chiar si cele mai dificile cute, iar talpa GLISSIUM™, rezistenta la zgarieturi, ti-a garantat rezultate de exceptie in netezirea fibrelor.

Te poti bucura acum de cina voastra romantica in doi.

ARTICOLE SIMILARE

«Mr. Pink» este ÎNSURAT si are copii? De ce a evitat-o pe Monica in China

Bianca Dragusanu se pregăteşte de judecată

Idei de amenajare pentru o vara relaxanta

realitatea

Cartea anului 2011, în “Biblioteca Polirom”

Giulia vacanta de 5 stele in Mykonos!

Cum să ai unghii perfecte!

Scrie un comentariu