Home > beauty > 5 esente toamna-iarna

5 esente toamna-iarna

În sezonul rece nu ne schimbăm doar garderoba, ci și parfumul! Iată cele mai în vogă esențe pentru această toamnă-iarnă.

1.Dolce&Gabbana Intense– Notele de neroli și de lemn de santal te vor duce cu gândul la o vară indiană..care s-a terminat! Un parfum cald și luxos, senzația este asemănătoare cu cea a cașmirului atunci când îl porți.

2.Chanel Coco Noir– Mademoiselle Chanel spunea că o femeie care nu poartă parfum, nu are niciun viitor! Un sfat demn de luat în considerare, pe lângă notele de iasomie, patchouli și trandafir.

3.Tom Ford Black Orchid– Un parfum tare, la propiu, și la figurat! Cu note de ylang-ylang, ciocolată și orhidee,  este destinat femeilor care adoră eleganța și luxul!

4.Prada L´Eau Ambrée – Subtil, matur și rafinat. Tonurile citrice, notele de rășină, vanilie și ambră te vor face să uiți de vremea mohorâtă!

5.Yves Saint Laurent Cinéma–  Yves Saint Laurent știa ce își doresc femeile, să se simtă precum un star de cinema! Un amestec de migdale, clementine și amaryllis, care te va face să strălucești!

Indiferent de ce mireasmă vei purta această toamnă, asigură-te că parfumul ales îți va accentua personalitatea și că vei întoarce capete doar cu o…pulverizare!

Articole asemanatoare
Karl Lagerfeld
Geniul excentric şi teribilist al modei a avut o singură iubire iar ea se numește Choupette
blănuri
O mare casă de modă de lux renunţă la produsele din blănuri și piele exotică
Toate schimbările de toamnă din garderobă: cum să îți transformi hainele de vară în haine de toamnă 2018
kim kardashian
Kim Kardashian, fotografia care i-a adus 5 milioane de dolari în 5 minute

Comenteaza acest articol

5 esente toamna-iarna

by   1 min
0