Tabu
Image default
BEAUTY

5 esente toamna-iarna

În sezonul rece nu ne schimbăm doar garderoba, ci și parfumul! Iată cele mai în vogă esențe pentru această toamnă-iarnă.

1.Dolce&Gabbana Intense– Notele de neroli și de lemn de santal te vor duce cu gândul la o vară indiană..care s-a terminat! Un parfum cald și luxos, senzația este asemănătoare cu cea a cașmirului atunci când îl porți.

2.Chanel Coco Noir– Mademoiselle Chanel spunea că o femeie care nu poartă parfum, nu are niciun viitor! Un sfat demn de luat în considerare, pe lângă notele de iasomie, patchouli și trandafir.

3.Tom Ford Black Orchid– Un parfum tare, la propiu, și la figurat! Cu note de ylang-ylang, ciocolată și orhidee,  este destinat femeilor care adoră eleganța și luxul!

4.Prada L´Eau Ambrée – Subtil, matur și rafinat. Tonurile citrice, notele de rășină, vanilie și ambră te vor face să uiți de vremea mohorâtă!

5.Yves Saint Laurent Cinéma–  Yves Saint Laurent știa ce își doresc femeile, să se simtă precum un star de cinema! Un amestec de migdale, clementine și amaryllis, care te va face să strălucești!

Indiferent de ce mireasmă vei purta această toamnă, asigură-te că parfumul ales îți va accentua personalitatea și că vei întoarce capete doar cu o…pulverizare!

ARTICOLE SIMILARE

Justin Bieber a câştigat Oscarul parfumurilor

Salma Hayek s-a lăsat tunsă de fiica sa de 11 ani, iar rezultatul e uimitor

Andreea Damian

Studiu: Facebook ne incită să cumpărăm cosmetice scumpe

Cum să-ți îndepărtezi singură gelul de pe unghii

Andreea Damian

Nu mai arunca apa de orez! Are beneficii nebănuite pentru păr

Andreea Damian

7 produse de îngrijire care pot dăuna pielii

Andreea Damian

Scrie un comentariu