Home > Fără categorie > 5 invitaţi surpriză la nunta lui Kate Middleton cu Prinţul William

5 invitaţi surpriză la nunta lui Kate Middleton cu Prinţul William

Au mai rămas mai puţin de 24 de ore până la NUNTA ANULUI. Evident, cea dintre Kate Middleton şi Prinţul William. Cei doi vor avea 1.900 de invitaţi la nuntă, printre care familii regale din toată lumea, personalităţi politice, sportivi sau interpreţi celebri şi… câteva surprize. Să le vedem şi noi!

01. Mr. Bean. Pe numele lui adevărat Sir Rowan Atkinson, Mr. Bean este unul dintre invitaţii surpriză la nunta anului. E drept, el este unul dintre cei mai buni prieteni ai Pprinţului Charles, iar  calitaţile sale comice nu pot fi puse la îndoială, dar, cu toate acestea, tot mai mulţi englezi se tem ca el să nu facă vreo boacănă gravă în timpul nunţii.

02. Gary Goldsmith. Nu aţi auzit de el. Nici noi. Dar el este oaia extrem de neagră a familiei Middleton. Unchiul lui Kate i-a oferit droguri unui reporter sub acoperire şi este un cunoscut consumator de cocaină în Marea Britanie.

03. Prinţul din Bahrain. Extrem de multe voci, mai mult sau mai puţin importante, au criticat invitaţia adresată prinţului. Motivul este simplu: El este un mic tiran care suprimă în mod violent orice protest care îl critică. Asta la el acasă, acolo în Bahrain.

04. Joss Stone. Nimeni nu se aştepta ca interpreta să fie invitată la nuntă. Nimeni nu înţelege nici acum de ce a fost chemată la acest eveniment. Cea mai mare indignare a apărut chiar din partea lui Lily Allen care încă se întreabă de ce Joss a fost invitată şi ea nu.

05. Kanye West. Nu este pe lista oficială a celor 1.900 de invitaţi, dar în ultima vreme au circulat extrem de multe zvonuri care spun că rapperul va participa la ceremonie. Vom vedea. Deocamdată reprezentanţii starului nu au negat zvonurile legate de prezenţa acestuia la Londra pe 29 aprilie.

BONUS. E adevărat că mai are ceva până va naşte, dar Victoria Beckham va trebui să fie extrem de precaută pe 29 aprilie pentru că, dacă i se va rupe apa, va trebui să stea pe loc până la finalul nunţii. Niciun invitat, oricât de important ar fi, nu are voie să plece de la nuntă de capul lui.


Comenteaza acest articol

5 invitaţi surpriză la nunta lui Kate Middleton cu Prinţul William

by realitatea   1 min
0