Home > Sex-Relatii > Dragoste > 5 locații inedite pentru ședința foto „trash the dress”

5 locații inedite pentru ședința foto „trash the dress”

trash the dress
Sesiunea foto „trash the dress” este cea mai relaxantă parte a unui eveniment. De obicei e o ședință foto mai îndrăzneață. Momentul reprezintă o „tăvălire” a rochie de mireasă, să zicem așa!

Shooting-ul se poate realiza numai după nuntă, la câteva zile sau câteva saptamani, câteva luni sau câțiva ani, data exactă fiind aleasă doar de mireasă.

Există femei care tratează cu deosebită prudență rochia, în schimb unele o supun unei adevărate torturi în dorința de a obține niște amintiri de neuitat. Pentru că practic acesta pare să fie scopul principal al ședinței foto trash the dress: „nenoroceșteți superba rochie de mireasă într-un decor deosebit”. Binențeles, meritul îl poartă și protagoniștii, dar și cel care realizează fotografiile.

Există atâtea locații splendide în lumea asta încât nu știi asupra căreia să te hotărăști. Unii aleg un câmp cu flori, alții merg la mare, cei romantici aleg un castel. Dar tu îți doresc un loc unic, nemaiîntâlnit, nemaivăzut pe care să-l surprinzi în fotografii.

Descoperă pe tabuhighlife.ro cele 5 locații inedite în care să-ți „distrugi rochia de mireasă!


Comenteaza acest articol

5 locații inedite pentru ședința foto „trash the dress”

by Andreea Damian   1 min
0