Tabu
Image default
lifestyle

5 lucruri cu… Dani Oțil

Cărți:
1. 199.000 lei – Frédèric Beigbeder – Semăna atât de mult cu realitatea încât am citit sfârșitul cu același nod în gât cu care am văzut meciul România-Argetina cândva.

2. Memoriile unui tânăr țicnit – același Beigbeder. Mi s-a spus că e despre mine. Pe dracu: 199.000 lei era despre mine și nu s-a sesizat nimeni.

3. The Comedy Bible – explică diferența dintre băiatul modest și spiritual care spune bancuri la petreceri pe gratis și autosuficientul bogat pentru care spusul de glume este un sport de performanță.

4. Comedii la porțile Orientului – Andrei Pleșu. Åžtiați că Pleșu scrie stand-up comedy? De fapt, poate nici el nu știe…

5. Mircea Cărtărescu – De ce iubim femeile – o scriere fină, care îți dă fiori. M-am ciocnit odată cu Anna Lesko în parcarea unui hotel din Sibiu. Mie mi-a căzut dintre haine „De ce iubim femeile”, iar ei „Toți bărbații sunt măgari” de Daylle Deanna Schwartz. Ei, na!

Oameni:

1. Părinții – fără ei nu aveam nici înțelepciunea, nici priceperea de acum.

2. Femeia de lângă mine – mi-a ­de­mons­­trat că hamsterul ăla care învârte o rotiță în cutia mea toracică și numit suflet, nu e nici plecat, nici adormit, nici prost să se învârtă invers… e plin de viaaaațăăăăăăăăăăă!

3. Răzvan – pentru că uneori e mai mult de 50% din grupul Răzvan și Dani.

4. Echipa mea – Uneori sunt atât de sigur pe ei încât cred că am putea pleca amândoi acasă, că programul ar merge perfect înainte și ar avea și rating.

5. Dorin, fratele meu mai mare, care nu știe nici acum cât de mult m-a ajutat să cresc mare.

ARTICOLE SIMILARE

Scarlett Johansson, o pisica incinsa in Iron Man 2

realitatea

Johnny Depp o ridică în slăvi pe Angelina Jolie

realitatea

Kate Moss, muză perpetuă pentru artiști

realitatea

Rachel Weisz va filma în România

realitatea

Celebritățile și ochelarii de soare

realitatea

GRACE JONES, aparitie exploziva la Concertul Jubiliar dedicat Reginei

1 comentariu

ElyMe 19 February 2009 at 14:31

Comportament care denota inteligenta!!

Răspunde

Scrie un comentariu