Tabu
lifestyle

5 necrologuri atipice

NECROLOG DOLORES AGUILAR: Dolores nu a avut niciun hobby, nu a avut nicio contribuție în societate și nici nu prea vorbea cu nimeni. Așa că absența ei nu va fi simțită de nimeni și nimeni nu va plânge. Nu va avea loc nicio slujbă pentru că ei i-a plăcut mereu să rămână retrasă. E bine când cineva te iubește.

NECROLOG SELMA KOCH. Selma a fost jurnalistă de modă și un fel de guru al sutienelor, iar acesta este necrologul pe care i l-a dedicat New York Times: Selma Koch, proprietară de magazin în Manhattan a devenit celebră în toată țara pentru că ajuta femeile să-și găsească sutienul potrivit. Avea 95 de ani și purta 34B la sutien.

NECROLOG JIM ADAMS, BEÅ¢IV. Moartea nu i-a îndeplinit ultima dorință lui Jim. El își dorea să fie călcat de un camion de bere în drum spre un bar de unde voia să-și cumpere băutură pentru el și iubita lui. Vă rugăm ca la înmormântare să aduceți băutură în loc de flori.

NECROLOG ANDREW EZEKIEL:
La vârsta de 102 ani, Andrew Ezekiel a încetat din viață. Cei buni mor mereu tineri.

NECROLOG ENZO ALFREDI: A încetat din viață dragul nostru Enzo. Ne va lipsi tuturor, mai ales că nu a făcut niciodată pipi în cadă în mod intenționat.

ARTICOLE SIMILARE

Magritte, fotograful

realitatea

Rihanna, topless pentru revista W

realitatea

V for VINTAGE FLOWER POWER

realitatea

Felicia, înainte de toate – VEZI TRAILER

realitatea

Uite-o pe fetita lui Horia Brenciu! Vezi aici ce dragalasa este micuta Mina!

El e …DAN CIRCARU, iubitul Iuliei Vantur si bodyguardul Alinei Borcea! FOTO

Scrie un comentariu