Home > Hobby > 5 pasi pe care trebuie sa-i urmezi daca vrei sa devii un cantaret de top

5 pasi pe care trebuie sa-i urmezi daca vrei sa devii un cantaret de top

Esti tanar, iti place muzica, ai talent si vrei sa-ti faci o cariera in domeniu? Atunci ar trebui sa-ti stabilesti o strategie foarte buna, deoarece multi oameni viseaza sa devina cantareti de succes, dar foarte putini reusesc sa ajunga la nivel de top. Lumea artistica este foarte dura, asa ca trebuie sa te pregatesti sa intampini multe dificultati. Descopera, mai jos, cateva sfaturi pe care ar fi bine sa le iei in considerare daca iti doresti sa iti construiesti o cariera de success in muzica.

Decide asupra unui stil

Incepe de la ce stii sa canti cel mai bine si alege-ti un stil muzical care ti se potriveste perfect, indiferent daca este vorba de rock, jazz, soul, pop sau hip-hop. Ramai fidel stilului muzical ales, dar cauta sa-l perfectionezi si sa-l particularizezi prin intermediul calitatilor vocale pe care le ai. Inainte sa te decizi asupra unui stil, analizeaza atat ceea ce se cauta acum in materie de muzica, cat si ceea ce s-ar putea cere peste cativa ani.

Stabileste pentru cine vrei sa canti

Publicul poate sa propulseze un artist sau, din contra, sa-i distruga parcursul profesional. Publicul este cel mai exigent critic, asa ca trebui sa stabilesti pentru cine vrei sa canti. Segmenteaza cat mai adanc publicul si raspunde-ti sincer la cateva intrebari de tipul „O sa cant mai mult pentru barbati sau mai mult pentru femei?”, „Vreau ca muzica mea sa ajunga doar la oamenii care apartin unui interval exact de varsta?” sau „Ce pasiuni au oamenii pe care ii doresc in public la reprezentatiile mele?”.

Lucreaza la experienta

Acumularea de experienta este vitala pentru construirea unei cariere de succes. Prin urmare, cand esti la inceput, canta in cat mai multe locuri. Incearca sa ajungi sa canti in locatii cat mai mai cunoscute si fii dispus sa iti oferi serviciile gratuit. Nu se stie niciodata ce angajat important al unei firme de impresariat artistic te-ar putea remarca. In cariera conteaza sa profiti de oportunitatile care se ivesc, dar este important si sa creezi contextul potrivit care sa-ti scoata in cale respectivele sanse.

Participa la un concurs televizat

Dupa ce acumulezi destula experienta, poti sa faci o miscare inteligenta care sa-ti impulsioneze cariera. O astfel de mutare ar fi sa participi la o emisiune TV dedicata descoperii de talente muzicale. Indiferent daca o sa castigi sau nu competitia in cauza, important ca vei deveni mai cunoscut in randul oamenilor.

Articole asemanatoare
Povestea copilului minune Shirley Temple care a salvat un studio de la faliment
VEDETA de la noi si-a gasit nevasta in filme XXX!
SURPRIZA! Cine e in aceasta imagine? FOTO socanta!
Ghici cine…

0 Response

Comenteaza acest articol

5 pasi pe care trebuie sa-i urmezi daca vrei sa devii un cantaret de top

by realitatea   1 min
0