Home > Fashion > 5 Reguli de urmat la cumpărarea blugilor

5 Reguli de urmat la cumpărarea blugilor

Dacă scopul vostru este acela de a avea o garderobă funcțională care conține piese de calitate, care nu se demodează, este bine de știut că și în cazul denimului se aplică aceleași reguli de shopping precum se aplică în cazul alegerii unei perechi de pantofi sau a unui palton care să se poarte și 5 ani de-acum înainte.

1. Alegeți un material de calitate. Ce înseamnă asta? Cel mai simplu este să investiți în branduri premium, specializate pe denim. Alegeți materialele care conțin cât mai puțin material stretch posibil; cele care conțin mult material elastic se vor învechi și își vor pierde forma după câteva spălări.

2. Atenție la betelie: în partea din spate a blugilor, betelia ar trebui să stea lipită de talie. Dacă va sunt largi la talie, în spate, atunci trebuie să alegeți un alt model.

3. Alegeți liniile drepte. Liniile drepte, simetrice arată că acea pereche de blugi a fost făcută bine și vor face ca aceasta să se așeze bine pe corp. Se întâmplă uneori ca unele cusături să meargă strâmb. Încercați să evitați blugii cu cusături strâmbe, pentru că au defecte de croi.

4. Un model skinny va fi întotdeauna mai avantajos, pentru că va crea efectul de picioare lungi. Dacă totuși preferați o pereche cu tăietură largă, gen boyfriend jeans, încercați să le adăugați un plus de glamour cu ajutorul accesoriilor.

5. Dacă aveți o siluetă mai generoasă, alegeți un model cu talie mai înaltă. Să nu va sperie faptul că o talie mai înaltă va arăta un posterior mai mare, pentru că dacă blugii sunt bine făcuți, acest model va crea efectul de fese pline, nu de șolduri late.

Sfaturi oferite de brand managerul Diesel Australia, Mark Giuffre pentru Fashionising.

Text: Ioana Bora


1 Response

  1. Chawebi

    Bonjour, Le sample est tir des Beastie Boys de Right Right Now Now sur l’album To The 5 Boroughs Voila, mais c’ tait pas bin dur Sinon bravo pour ton taviral Arno

Comenteaza acest articol

5 Reguli de urmat la cumpărarea blugilor

by realitatea   1 min
1