Home > Sex-Relatii > 5 semne care te vor face sa realizezi daca esti intr-o relatie toxica sau nu

5 semne care te vor face sa realizezi daca esti intr-o relatie toxica sau nu

Ce inseamna o relatie toxica in primul rand? Este acea relatie in care primul semn ar trebui sa fie influentat de starea ta de spirit zilnica. Daca incepi sa ai din ce in ce mai multe semne de intrebare, atunci ar fi cazul sa te gandesti inainte de toate daca relatia ta actuala iti face bine sau rau. Iata cateva lucruri carora poate nu le dam importanta, dar care semnaleaza o relatie de genul acesta.

Prietenii tai – dusmanii partenerului

Este absolut normal sa iti petreci majoritatea timpului alaturi de persoana iubita. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa te izolezi de viata ta de dinainte de el. Si prietenii tai au dreptul sa se mai bucure inca de prezenta ta, pentru ca de asta ii numesti prieteni. Sau nu? Daca el nu este de acord sa mai iesi si cu ei din cand in cand, atunci este un semnal de alarma.

Mai multe reprosuri decat complimente

Ia gandeste-te putin cand a fost ultima data cand ai primit un compliment din partea lui. Daca te-a pus in dilema putin acest lucru, atunci nu prea este de bine. Timpul trece, relatia trece prin diferite schimbari, dar niciodata sa nu uitam sa spunem o vorba dulce persoanei iubite. Daca petreceti timpul reprosandu-va tot felul de banalitati, atunci e cazul sa faci o reevaluare a stadiului in care va aflati.

Planuri in comun nu prea exista

Planuri de vacanta, de concediu, de sarbatori sau orice altceva, nu prea sunt in comun in relatia voastra. Nu a spus nimeni ca intr-un cuplu trebuie sa stam nedezlipiti unul de celalalt dar, in principiu, majoritatea planurilor e normal sa le aveti impreuna, pentru ca asta inseamna a fi un cuplu normal, nu toxic.

Frica de singuratate

Nu iti imaginezi viata fara el si ti-e frica sa ramai singura. Aici este o problema la tine, nu la el. La fel cum nu stim cand o relatie va incepe, nu vom sti nici cand se poate termina. Frumos este sa o pastram dar, daca nu mai merge, sa stim sa iesim din ea cat de elegant putem. O subestimare a femeii din tine te va face sa te vezi pierduta in lumea asta fara el, dar nu gandi asa. Esti femeie, esti frumoasa, iar teama de singuratate nu te va tine decat in loc.

Lipsa de incredere dauneaza grav psihicului

Daca v-ati pierdut increderea unul in celalalt din diverse motive, atunci ori faceti ceva sa o recastigati, ori veti trai mereu cu semne de intrebare. Oare ce face acum? Oare face ce mi-a spus sau ma minte? Daca e cu alta? Daca astea sunt genul de intrebari care iti trec prin minte de fiecare data cand nu e langa tine, atunci ar trebui sa ridici un mare semn de intrebare in relatia voastra. Vorbiti si lamuriti totul inainte de a va face o mie de filme sau, daca nu, va deveni din ce in ce mai toxic pentru ambii.


Articole asemanatoare
Ce NU le place femeilor la primele intalniri
4 moduri prin care cadourile ajuta la dezvoltarea relatiei tale
De ce nu ar trebui sa incepem o cearta cu partenerul?
Istorii Tabu: Swinging

Loading...

Comenteaza acest articol

5 semne care te vor face sa realizezi daca esti intr-o relatie toxica sau nu

by Andreea Mancas   2 min
0