Tabu
Image default
BEAUTY

5 sfaturi de Make-up pentru toamna lui 2008

1. Conturează-ți obrajii:
Alege culori neutre și contureaza-ți obrajii. Asta înseamnă să aplici blush-ul sub  pomeți.După aplicare ar trebui ca pomeții să fie definiți, dar destul de subtil încât să creeze efectul de umbră. Apoi folosește un blush mai subtil și aplică-l pe “mărul” obrazului. Astfel culoarea va părea naturală.

2. S-au întors sprâncenele groase:
După ani mulți de suprapensat, sprâncenele groase continuă să revină la modă. Cu toate că au apărut din 2007, moda sprâncenelor puternic conturate continuă și în 2008. Sprâncenele încadrează fața și pun în valoare ochii. Lăsa-ți sprâncenele să crească, apoi mergi la o cosmeticiană care să le dea o formă potrivită feței tale.

3. Un ten perfect:
Un fond de ten trebuie să nu pară vizibil dar totuși să acopere tot, în acest sezon un astfel de fond de ten este un must-have. Pentru a reuși un astfel de rezultat trebuie să aplici un fond de ten lichid sau cremos peste obrajii care tocmai au fost hidratați cu cremă. Întinde apoi fondul de ten pâna intră în piele. Încearcă să faci asta cu ajutorul unei pensule. Pensula întinde cel mai bine fondul de ten!

4. Importanța culorii:
La săptămâna Modei de la New York, modelele au fost machiate în diferite culori. La aproape toate prezentările în materie de make-up au  predominat culorile pămîntului, gri, maro cât și amestecul dintre ele. La aceste nuanțe se potrivește un eyeliner gri care să accentueze linia ochiului și să contrasteze cu fardul.

5. Mascara, un must-have:
Mascara oferă volum, culoare și intensitate privirii. În această toamnă, genele sunt foarte importante. Aplică 3 straturi subțiri de mascara, în loc de unul singur și gros. O persoană care se vrea  mai îndrăzneață poate încerca o pereche de gene false sau, pentru o seară cu adevărat glam, poate merge la un salon unde se aplică extensii de gene.


ARTICOLE SIMILARE

Ce trebuie sa faci inainte de fiecare machiaj

realitatea

Inna, neepilată în videoclipul cu J Balvin!

Ingredientul care te ajută să scapi de vergeturi

Andreea Damian

E =mc2. Teoria relativității epilatului

realitatea

35% dintre români plătesc de două ori tratamentele dentare

Ciudatul ritual de detoxifiere al lui Gwyneth Paltrow. Beneficiile sunt uriașe

Andreea Damian

Scrie un comentariu