Tabu
Image default
lifestyle

5 trucuri pentru a-ți reinventa poșeta

Vrei să știi ce poșete sunt trendy în vara lui 2009? Am aflat că se poartă culorile vii, cu multe decorațiuni și designul complicat. Åži atunci ce faci cu gențile care par demodate și îți ocupă spațiul din dulap?!

Decât să le arunci sau să aștepți să revină la modă, mai bine urmează câțiva pași care te învață să recondiționezi poșetele și să le schimbi look-ul:

1.Decorează toartele poșetei
Este foarte simplu. În primul rând caută prin cutia de bijuterii. Sigur vei găsi câteva bile de la mărgele, broșe sau lănțișoare de care nu mai ai nevoie. Alege un șir de mărgele și un lănțișor, împletește-le si apoi aplică-le pe toarte. Ai grijă cum le prinzi! Iată un exemplu de la Dolce&Gabanna și Tuleh
 

Mai există o variantă. Poți schimba toartele genții înlocuindu-le cu mai multe lanțuri, sau unul singur, ca cele de la Vera Wang:

2.Aplică pe poșetă paiete sau broderii
Poți face asta dar doar dacă ești sigură că știi ce faci. Trebuie totuși să aibă un model, altfel o să pară că ai aruncat scipici pe geantă. Cel mai bine aplică paiete sau broderii pe poșete mici, din materiale fine. Exemplu:Dolce&Gabanna:


3. Atașează una sau mai multe broșe

Nu contează – flori, fundițe, cristale, mătase sau plastic – alege orice broșă care să contrasteze cu materialul genții. Marni și Dolce&Gabanna îți arată cum:
 

4. Atașează franjuri și ciucuri

Nu se poate să nu găsești prin casă câțiva franjuri, sau la bunica acsă, un ciucurel, dacă nu și nu, creează-ți tu mănu8nxchiuri de franjuri. Iată cum au făcut cei de la Marc Jacobs și Louis Vuitton:


5. Aplicații colorate

La gențile mari puteți aplica tot felul de aplicații colorate, în diferite forme, chiar și mici păpușele din ațe. Jucați-vă cu materialele și culorile! Anna Sui și Oscar de la Renta te pot inspira:

ARTICOLE SIMILARE

Paula Seling, noua ambasadoare Iutta a campaniei „Dor de romanesc”

MARIOARA MURARESCU operata de doua ori pe creier!

Ghici cine iese din mașină

realitatea

Fotografie cu Roman Polanski gol, scoasă la licitație

realitatea

CULINAR TABU: Cartofi italienești

realitatea

Expoziții glam: “Little black dress- și Viktor & Rolf

realitatea

Scrie un comentariu