Home > Agenda > stiri > 50 Cent, atacat de un fan

50 Cent, atacat de un fan

Despre 50 Cent știe toată lumea că are în spate un trecut mai mult decât dubios: a consumat și a vândut droguri, a fost împușcat de nouă ori, iar mama lui a fost ucisă. Prezentul pare, însă, a fi la fel de tumultuos pentru celebrul interpret. 50 Cent a fost la un pas de a fi victima unui asalt în timpul concertului pe care l-a susținut în Rio de Janeiro. Un fan cu intenții necunoscute a reușit să treacă de gărzile de corp, a urcat pe scenă și a încercat să îl atace pe rapper de la spate.

Martorii spun că fanul a apărut de nicăieri, de undeva din spatele scenei, a început să alerge și s-a aruncat asupra lui 50. Din fericire, el a fost oprit în ultima secundă de un alt rapper, Lloyd Banks, care îl acompania pe Cent. Fanul nu s-a lăsat intimidat și a încercat să-și ducă la bun sfârșit planul așa că Banks a fost nevoit să se lupte cu el și să îi tragă doi pumni pentru a-l liniști. Abia apoi au intervenit și cei responsabili de pază care l-au luat de pe scenă pe fanul respectiv. Poliția a demarat o anchetă pentru a descoperi intențiile acestuia.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf
Whitney a fost fotografiata in cosciug, purtand bijuterii in valoare de 500.000$ – FOTO

Loading...

Comenteaza acest articol

50 Cent, atacat de un fan

by realitatea   1 min
0