Home > Agenda > stiri > 52 de ani, 41 de săptămâni și 4 zile este vârsta perfectă pentru operații estetice

52 de ani, 41 de săptămâni și 4 zile este vârsta perfectă pentru operații estetice

Dorința arzătoare a femeilor de a arăta perfect nu scade odată cu vârsta. Un studiu recent arată că peste 33% dintre femeile trecute de 40 de ani sunt foarte preocupate de felul în care arată și, mai mult, ele recunosc faptul că ar apela la chirurgia plastică pentru a arăta mai bine. Studiul a mai scos la iveală că vârsta ideală pentru o operație estetică este 52 de ani, 41 de săptămâni și 4 zile.

Dacă banii nu ar fi un obstacol, 20% dintre femeile cu vârste între 40 și 60 de ani și-ar face operații estetice care să elimine efectele îmbătrânirii, iar 29% au declarat că ar prefera să arate cu 20 de ani mai tinere decât să fie milionare. Femeile care au participat la studiu au fost întrebate care dintre celebritățile trecute de 60 de ani arată extraordinar, iar 40% dintre ele au răspuns că Twiggy este modelul lor la vârsta respectivă.

25% dintre femeile care ar recurge la operații estetice au spus că și-ar dori intervenții în zona ochilor, iar 29% și-ar corecta abdomenul. Mai mult, 30% dintre cele care nu s-ar opera au spus că și-ar face, totuși, o injecție pe bază de botox. Studiul a fost făcut pe 3.000 de femei cu vârste între 40 și 65 de ani.


Loading...

Comenteaza acest articol

52 de ani, 41 de săptămâni și 4 zile este vârsta perfectă pentru operații estetice

by realitatea   1 min
0