Tabu
Image default
lifestyle

Are 53 de ani si a nascut 14 copii, insa arata foarte bine

Majoritatea femeilor obisnuiesc sa aiba probleme cu greutatea dupa ce nasc, dar acest lucru nu este valabil si pentru o femeie din Marea Britanie, care arata uluitor, cu toate ca a adus pe lume 14 copii.

Desi a nascut 14 copii si are o varsta respectabila, Patricia Sparkes reuseste sa arate impecabil, starnind admiratia celor din jur. Femeia, care cantareste 50 de kilograme, sustine ca faptul ca a avut mereu foarte multa treaba prin casa a ajutat-o sa isi pastreze silueta.

“De obicei, dupa fiecare nastere ma ingrasam 30 de kilograme, iar cand ma uitam in oglinda nu imi placea ce vedeam. Asa ca am inceput sa dansez in timp ce faceam treaba prin casa, iar acest lucru m-a ajutat sa slabesc”, a declarat Patricia.
Primul copil, pe Andrea, l-a nascut cand avea 17 ani, insa la scurt timp a fost parasita de barbat, cu care a mai facut un copil, si s-a recasatorit cu un altul cu care a ramas insarcinata de opt ori.
Dupa ce a divortat si de al doilea sot, Patricia l-a cunoscut pe Bernard, care a trecut peste faptul ca are zece copii si a luat-o de nevasta. Cei doi au impreuna patru copii, iar Patricia sustine ca vocatia ei este sa fie mama

ARTICOLE SIMILARE

COVER STORY: Razboiul chiriilor

realitatea

Britney Spears e din nou în formă: 3 premii Mtv

realitatea

Experiență intimă: Leonard Cohen, Bucuresti, 2009

realitatea

Ghici cine…

realitatea

Viral: It Gets Better

realitatea

This Means War: Concurs sexual cu Reese Witherspoon

Scrie un comentariu