Home > Agenda > 6 ani de Mandinga la Salsafest

6 ani de Mandinga la Salsafest

Mandinga va puncta acest eveniment in cadrul SALSAFEST 2009.

Cel mai important eveniment de salsa din Romania a fost initiat cu 3 ani in urma tot de catre membrii Mandinga si fiecare editie a adus in lumina reflectoarelor nume dintre cele mai importante ale muzicii salsa pe plan mondial. Intre artistii care se leaga de Salsafest se afla MANOLITO SIMONET Y SU TRABUCCO, BAMBOLEO, si dansatori campioni mondiali de salsa – fratii JOHNNY, FRANCISCO si LUIS VAZQUEZ alaturi de MELISSA FERNANDEZ.

Intre 20 si 23 februarie 2009, la Rin Grand Hotel din Bucuresti va avea loc ce-a de-a treia editie a Mandinga Salsafest. Trei zile de petreceri, concursuri de dans, workshop-uri si concerte live de cea mai buna calitate.

Invitatii din acest an sunt dansatorii Adrian & Anita (campionii in Spania in 2004 si 2006, in Suedia in 2005 si in Puerto Rico in 2007 si 2008), Johnny si Luis Vazquez (coregrafii filmelor Dirty Dancing si Dance With Me) alaturi de partenerele lor Jennifer Silvas si Melissa Fernandez, Nuno & Vanda (Portugalia).

Afterparty-urile – toate vor avea loc in clubul Salsa4u – se vor bucura de prezenta unuia dintre cei mai buni si mai populari DJ-i de salsa – DJ BAT (Spania). Set-urile sale sunt nelipsite la cele mai mari congrese de salsa din intreaga lume.


Comenteaza acest articol

6 ani de Mandinga la Salsafest

by realitatea   1 min
0