Tabu
LIFE & LOVE

6 cele mai ciudate obiecte cu care oamenii au făcut sex

6. O masă de picnic

Un american care probabil se afla într-o dispoziție romantică, n-a putut rezista și a făcut dragoste cu o masă de pinic. Poate vă închipuiți că vreo fată de care era omul obsedat ar fi stat la masa respectivă. Nu, pur și simplu omul avea o slăbiciune pentru masă, prin urmare "abuzând" de "dânsa" în patru ocazii diferite, timp de vreo patru ore.

De unde știm toate astea? De la vecinul "violatorului" care nu l-a filmat o dată, ci de patru ori, apoi trimițând casetele la poliție. Americanul a fost acuzat de indecență publică, plus că acum trebuie să plătească pensie alimentară mesei de picnic. Dacă nu s-a protejat…

5.Indicatoare

Un bărbat din Dakota de Sud, America, a fost arestat în momentul în care au fost descoperite acasă la el, casete filmate în decursul a doi, în care americanul făcea sex sau încerca, de fapt, să facă sex cu diferite indicatoare.

Cel mai tare au fost supărate indicatoarele pentru că nu le-a sunat a doua zi după ce-a profitat de ele.

4.O bicicletă

Un scoțian în vârstă de 51 de ani a fost prins de două cameriste într-un hostel, în timp ce-și călărea bicicleta altfel decât la Tour de France.

Dacă ați crezut că aici se oprește nebunia, aflați că bărbatul nu s-a sinchisit să se oprească nici când femeile l-au prins în fapt. Câtă determinare!

3.Un stâlp de iluminat

Imaginați-vă că sunteți la grădiniță, vă plimbați cu ceilalți copii și educatoarea, când deodată vedeți un bărbat care face ceva neobișnuit cu un stâlp. Acum v-ați fi prins, atunci ați fi întrebat-o pe educatoare "de ce se freacă nenea de stâlp?".

2. O bancă în parc

Un domn din Honk Kong (poza) a riscat să-și piardă viața încercând să facă sex cu o bancă în parc. Nu numai că omul și-a băgat penisul într-o gaură din bancă, dar i-a și rămas prins acolo fiind nevoit să sune la spital.

Doctorii s-au chinuit patru ore să-i salveze penisul.


1.Mașini

 
Edward Smith este cunoscut pentru fetișul lui față de mașini. Acest bărbat a recunoscut în mai multe interviuri că are această pasiune bizară față de mașini de la 15 ani.

Printre mașinile cu care avut aventuri, se numără un Ford Ranger Splash 1993, un Opal GT 1973, momentan iubindu-se cu un Volkswagen Beetle.

ARTICOLE SIMILARE

Skoliosexualitatea | Ce este și de ce unii preferă să folosească acest termen pentru a-și descrie sexualitatea

Andreea Damian

Șase moduri naturale să-ți mărești libidoul

Andreea Damian

Kristen Bell spune că doar două cuvinte îi țin căsnicia în viață

Andreea Damian

Normal Barbie, o măsură a meschinăriei feminine?

Partida ideală de sex pentru Guy Ritchie durează…4 secunde

realitatea

UN SARUT inseamna ca ti-ai INSELAT partenerul?

Scrie un comentariu