Tabu
BEAUTY

6 lucruri care te fac să te simţi mai sexy ca niciodată

Vorbesc despre activităţile pe care le poţi face pe cont propriu, care te fac să te simţi plină de energie şi conştientă de propriul corp. Mai jos sunt enumerate câteva metode simple pentru a te simţi mai femeie ca oricând. Şi asta nu include prezenţa unui bărbat.

1. Prefă-te că eşti Beyonce.

De ce ea? Femeia practic a inventat conceptul de canalizare interioară, pe care să-l foloseşti atunci când simţi nevoia.

2. Du-te la un curs de dans.

Chiar dacă te simţi putin inconfortabil, vei reuşi să-ţi cunoşti corpul foarte bine şi să înveţi cum să te mişti. Poţi spune că doar atunci când dansezi transpiraţia se transformă în ceva hot, şi nu în ceva de care să te ruşinezi.

3. Mergi pe tocuri înalte chiar în interiorul casei tale.

Eventual asociate doar cu o lenjerie intimă, dacă te simţi mai îndrăzneaţă. Cea mai bună parte din treaba asta e că atunci când încep să te doară picioarele, îi poţi lăsa deoparte şi te poţi trânti pe canapea. Pentru că atunci când le porţi afară, rănile şi şchiopătatul nu te fac să te simţi atât de hot.

4. Mergi într-un bar singură.

Ştiu că este intimidant, dar ori de câte ori vei merge încrezătoare către bar singură şi vei comanda o băutură fără sa butonezi nervoasă telefonul mobil sau săţi îngropi faţa într-o carte, o să te simţi ca o femeie fatală dintr-un film. Să ajungi cu 20 de minute mai devreme atunci când te întâlneşti cu un prieten este cea mai bună modalitate de a încerca această metodă.

5.  Dă-te cu un ruj roşu aprins.

Nu te judecă nimeni daăc în următoarele 20 de minute o să faci săruturi pe oglinda şi feţe ciudate. E ceva normal la o fată.

6. Ţine întotdeauna în geantă căştile pentru mp3 sau telefon.

Cel mai bine e să le foloseşti atunci când mergi la o întâlnire. Pune-le în urechi, dă play la muzica ta preferată şi mişcă-te uşor în ritmul muzicii. Acets lucru ar putea chiar să-i facă pe bărbaţi să întoarcă capul după tine pe stradă, dar nu este asta ideea.

Mai multe aici.

ARTICOLE SIMILARE

In Photoshop, arata super! In realitate, Anda Adam are celulita si burta

FOTO-GHICITOARE: Al cui e acest fund fantastic?

Cum slabeste Angelina Jolie! Dieta „vrăbiuţă”

Frumusețea este doar UNA

realitatea

Studiu: Ne vedem mai frumoase decât suntem de fapt

Vica Blochina slăbeşte cu bicarbonat de sodiu. Vezi reteta ei accesibila oricui

Scrie un comentariu