Tabu
Image default
LIFESTYLE

6 Lucruri pe care nu le știai despre airsoft

Ai auzit deja de nenumărate ori despre airsoft, cunoști chiar persoane care îl practică și cochetezi și tu cu ideea de a-l încerca. Dar înainte de a-ți cumpăra o replică de armă și a porni la luptă, iată câteva lucruri pe care le cunosc doar cei inițiați!

Ce nu știe chiar toată lumea despre airsoft?

1. Airsoftul a fost inventat în Japonia

Chiar dacă are un nume foarte american, airsoftul este de fapt un joc japonez, inventat la începutul celei de-a doua jumătăți a secolului trecut și care a devenit popular în anii 1970, atât în Țara Soarelui Răsare cât și în Statele Unite ale Americii. În Japonia, încă de la sfârșitul celui de-al doilea război mondial, a fost interzis portul de arme și de aceea pasionații de echipamente militare au inventat acest sport cu care să își hrănească pasiunea.

2. Există câte un tip de armă pentru fiecare jucător

Airsoftul se joacă cu replici de arme cu sisteme cu arcuri, cu gaz comprimat sau electrice. Fiecare tip de armă oferă o senzație diferită în timpul tragerii și din acest motiv, fiecare model are fanii săi. De aceea, ca să alegi o armă care ți se potrivește perfect, este bine să încerci mai multe variante și să o achiziționezi la final pe cea care își place din magazinele specializate airsoft București.

3. Există două tipuri de muniție pentru armele airsoft

Toate armele airsoft de tipul puștilor sau pistoalelor funcționează cu gloanțe de plastic. Aceasta este de fapt și prima și cea mai importantă diferență dintre ele și replicile paintball. Dar, nu toate armele au gloanțe cu același diametru. 95% din replicile airsoft funcționează cu gloanțe cu un diametru de 6 mm, în timp ce 5% cu gloanțe cu un diametru de 8 mm.

4. Prima replică electrică din lume a fost inventată de Tokyo Marui

Primele arme airsoft inventate vreodată au fost cele cu sistem de tragere pe bază de arc. Apoi, cele cu sistem de tragere pe bază de aer comprimat. Și cele mai noi sunt armele cu sistem electric, inventate în anul 1991 de către compania japoneză Tokyo Marui. De fapt, dacă ar fi să fim mai specifici, prima replică electrică a fost realizată chiar după celebra mitralieră AK-47.

5. Jucătorii minori nu pot cumpăra arme fără acordul părinților

Airsoftul este un joc adorat de toată lumea. Contează mai puțin dacă ești bărbat sau femeie, ori vârsta pe care o ai atunci când vine vorba de airsoft. Cu toate acestea, nu chiar oricine poate să cumpere o replică de armă pentru acest joc. Tinerii care nu au împlinit încă vârsta de 18 ani au nevoie de acordul părinților pentru a investi într-un astfel de bun.

6. Există mai multe tipuri de airsoft

Regulile airsoftului sunt foarte simple. Ca obiectiv, ori trebuie să capturezi steagul inamic, ori să anihilezi toți inamicii. Dar, jucătorii pot alege dintre mai multe stiluri de joc care condimentează întreaga experiență. De exemplu, există stilul skirmish, fără nicio limitare asupra jocului și care se folosește în general pentru partidele foarte scurte. Apoi, există și stilul mil-sim, un stil care imită întocmai exercițiile militare. Și în final, mai există și stilul reenactment care presupune imitarea întocmai a unei bătălii care a avut deja loc de-a lungul istoriei, un stil în care jucătorii sunt obligați să poarte și costumația specifică epocii.

ARTICOLE SIMILARE

Scandal la “Vocea Romaniei”! “Smiley e aici pentru a juriza sau sa agate gagici?”

Bebeluși și copii sănătoși

realitatea

Prima FOTO cu fetita lui KIM KARDASHIAN

realitatea

Cremele hidratante sunt cel mai bun antirid

realitatea

EBOLA: Primul caz in Statele Unite

Cu Electrolux poti fi eco-friendly (si) in bucatarie

realitatea

Scrie un comentariu