Home > Sex-Relatii > 6 mituri despre virginitate!

6 mituri despre virginitate!

Sexualitatea este considerata inca subiect tabu, iar subiectul virginitate, de asemenea. Principiile,  religia si traditiile ne vor hotara modul in care ne raportam la subiectul sex. Desi sunt multe metode de informare asupra acestuia, iar in alte tari se face educatie sexuala in scoli, iata ca in randul tinerilor inca circula o serie de mituri in legatura cu virginitatea, iar temerile si intrebarile lor amplifica aceste neadevaruri despre simbolul puritatii. Asadar, domnisoarelor, atunci cand decideti sa renuntati  la virginitate ar fi bine sa va informati inainte.

Iata cateva mituri nerealiste legate de virginitate si ce presupune pierderea ei.

1. Primul contact sexual este dureros.

Acest lucru depinde de mai multe aspecte, precum experienta barbatului, elasticitatea himenului, cunoastere catorva tehnici sexuale si pregatirea psihologica a femeii inainte de raportul sexual.

2. Odata pierduta virginitatea, ea nu mai poate fi redobandita.

Gresit, caci medicina a  evoluat si, mai nou, se pare, iti poti redobandi virginitatea printr-o procedura chirurgicala de reconstructie a himenului, numita himenoplastie.

3. Himenul se poate rupe doar in cazul contactului sexual.

La fel de bine, himenul poate fi rupt in cu totul alte activitati, precum un control ginecologic, sport sau din cauza unui tampon intern.

4. Toate femeile sangereaza dupa primul contact sexual.

Nimic mai neadevarat, caci himenul se poate rupe inainte de contactul sexual sau, avand un himen elastic, acesta poate sa nu cedeaza nici dupa mai multe rapoarte.

5. Daca faci sex cu un virgin/ o virgina te vei vindeca de boli.

Unii oameni cred ca daca vei face sex cu o virgina sau cu un virgin, acest lucru te poate vindeca de anumite boli. Nimic mai fals.

6. Cand iti pierzi virginitatea nu poti ramane insarcinata.

Ei bine, orice act vaginal-penial neprotejat poate provoca o sarcina, chiar daca este vorba de primul contact sexual, atat pentru ea, cat si pentru el.

 


Articole asemanatoare
Cele mai ridicole 7 mituri despre sex. Al doilea te va face să râzi cu lacrimi
10 mituri vechi de cand lumea despre stilul de viata sanatos
Top 10 pozitii sexuale periculoase
Sexul, cel mai bun medicament pentru psihic?

Loading...

Comenteaza acest articol

6 mituri despre virginitate!

by redactia   1 min
0