Tabu
lifestyle

6 motive pentru care nu trebuie să ratezi Tulum, cel puțin o dată în viață

Tulum
Pentru doritorii de exotic, Tulum este o destinație de răsfăț. Are plaje incredibile, izolate, tradiții și tot ce ar fi necesar pentru un sejur de neuitat.

O astfel de destinație exotică este într-atât de apreciată, încât mulți spun că este drumul spre Paradis. Se bucură din plin de generozitatea naturii care a așezat aici plaje cu nisip alb, fin și mare turcoaz.

Tulum este o localitate situată în Peninsula Yucatan, Mexic. Este un punct turistic renumit pentru ruinele mayașe, fiind presărat cu magazine de suveniruri, restaurante si mici baruri. Demne de remarcat sunt și plajele unde se găsesc de închiriat cabanas (căsuțe din tulpini de copac). Nu departe de Tulum se află și peșteri subterane inundate (cenote), care atrag mulți scufundători.

Ți-am pregătit 6 motive să faci o vacanță în TULUM cel puțin o dată în viață.

1. Plajă la Caraibe.

Boca Paila e plaja cu cele mai frumoase hoteluri, baruri și restaurante, hoteluri de absolut toate felurile, asa încât te vei bucura din plin de plajă superbă.

plaja Boca Paila

2. Ruinele Mayașe sunt un must see.

O zi cel puțin la Chichen Itza, una dintre cele 7 minuni ale lumii, un sit arheologic foarte vizitat și unul dintre cel mai mari orașe mayase antice, care se află la 2 ore și jumătate de Tulum.

situl arheologic Chichen Itza

citește continuarea pe tabuhighlife.ro

ARTICOLE SIMILARE

Jocurile Mondiale de Iarnă – Special Olympics

realitatea

Un celebru model al anilor ’80 a POZAT NUD la 55 de ani!

Farsa cu prostituata: SIMONA GHERGHE desfiintata de nevasta lui MADALIN IONESCU

Cocktail-uri cu imaginație la Barmaniada 2010

realitatea

Iarna indrazneata cu Mathilde

TOP 10 filme cu şi despre experimente

realitatea

Scrie un comentariu